Politika

NIŠ: Sednica o aerodromu odložena, stiže Vučić, a SNS sprema kontramiting!

Prema poslednjim informacijama, sednica Skupštine grada Niša zakazana za 10. april, na kojoj je trebalo da se raspravlja o poklanjanu aerodroma Konstantin Veliki državi, odložena je do daljnjeg. Datum kada će se održati nije poznat, a sve zavisi od toga kada će Aleksandar Vučić naći vremena!

Jer, predsednik SNS-a je odlučio da se “lično obrati” Nišlijama u vezi čitavog slučaja “Aerodrom”. Međutim, problem je u tome što od silnih obaveza ne zna kad će naći neki slobodan trenutak da ode do grada na Nišavi.

PROČITAJTE JOŠ: VOJNICI PORUČILI VUČIĆU: SMENITE VULINA I DIKOVIĆA, VOJSKA JE DEMORALISANA I PUNA KORUPCIJE!

Iza ovog “ličnog obraćanja” stoji namera SNS-a da se tog dana u gradu organizuje “veličanstveni miting podrške”, koji bi trebalo da pokaže kako Nišlije podržavaju Aleksandra u njegovoj nameri da im otme aerodrom. Naravno, planiraju da kao i uvek, autobusima dovezu SNS botove u velikom broju.

Očigledno je da sve ovo ima za cilj da dodatno pritisne Nišlije kako bi odustali od borbe za aerodrom “Konstantin Veliki”. Reč je o dobro poznatim metodama: miting na kome će se klicati vođi i koji će državni mediji i oni privatni pod kontrolom SNS-a preneti kao udarnu vest. Novi talas pritisaka na javnost sledi…

Aleksandar Vučić bi morao da pripazi sa ovakvim potezima, jer pored redovnih protesta u Nišu, on planira da napravi i kontramiting. U Srbiji takva ideja nikada nije dobra.

PROČITAJTE JOŠ: ANDREJ VUČIĆ STOJI IZA MAFIJAŠKE MREŽE I UZGAJANJA MARIHUANE U GAKOVU!

Zbog svega ovoga – podrška Nišlijama! Pokažite Vučiću da mu u vašem gradu nije mesto!

PROČITAJTE JOŠ: SNS-OV GRADONAČELNIK KRALJEVA PRETUKAO MLADIĆA!

Comments

comments