Društvo

Kad Vulin opustoši: Pismo bivših radnika Centra za socijalni rad

Nakon serijala tekstova o uništavanju kompanije “Tigar” iz Pirota, javili su nam se bivši radnici centra za socijalni rad, koji su svojevremeno, takođe pod dirigentskom palicom Aleksandra Vulina imali sličnu torturu.

Njihovo pismo prenosimo u celosti, a oni izražavaju duboku zabrinutost zbog situacije u Pirotu i apeluju na nadležne organe da reaguju i spreče dalje čerupanje nekadašnjeg giganta.

PROČITAJTE JOŠ: VOJNICI PORUČILI VUČIĆU: SMENITE VULINA I DIKOVIĆA, VOJSKA JE DEMORALISANA I PUNA KORUPCIJE!

Direktor GCZSR Vlada Ilić Kutlača prvo je ojadio ovu ustanovu (čiju ispostavu u Rakovici možete da vidite na slici ispod) i to za početak obezbedivši sebi platu jer je 24h radio, znači dan noć, praznici, vikendi tačnije nije stizao ni da jede a plata je rasla na 130.000 din.

Iako prava za to nema, ali pošto se Ilić razume u prava jačega otud i to.Svedoci smo bahatog ponašanja i nameštanja tendera sa bivšim dečkom Kutlačine sadašnje devojke Marije, Igorom Doknićem tadašnjim šefom službe opštih poslova, ali pošto je neko morao da ostane u centru da pere prljav veš jer je direktor odneo sve sa sobom samo ne i zgradu. Između ostalog službeni mobilni koji nije hteo da vrati, laptop, kompjutere, štampače..sitni inventar da ne pomonjemo… Doknić je ostao da odgovara i to sve sa izgovorima da im je šef Vulin izdavao naređenja.

PROČITAJTE JOŠ: ANDREJ VUČIĆ STOJI IZA UZGAJANJA MARIHUANE U GAKOVU!

Spremali su oni pljačke na velike projekte sa idejom gradnje novih zgrada odeljenja ali ih je predsednik na vreme oterao iz socijale uvidevši koliko su UKRALI na izgradnji centra
u Obrenovcu, na opremanju objekta , nabavke nameštaja ,rekonstrukcije prozora u svih
17zgrada. Kutlača je imao časne namere i to ni manje ni više da se obogati preko socijalno ugroženih. Bilo je tu takvih projekata da su svojim cicama rodjacima i zaslužnim prijateljima pisali da su angažovani na projektima i za taj nerad uzimali po još jednu platicu dok su im radnici radili i odradjivali ozbiljan i težak posao. O njima kao ni o ovima sada Kutlača nikada nije mislio.

Ne zna se broj onih koje je zaposlio za odredjenu nadoknadu koja je iznosila verovali ili ne 5000e.Ugovori su odmah potpisivani za stalno, ima ih u odeljenjima Čukarica, Novi Beograd, Surčin, Barajevo…da ne ugrozimo njihovu bezbednost ovo su inicijali KT, NJ,
MR. Ne znamo samo da li je Vulina obavestio za raspored, ali dobro se Kutlača tu snašao a onda kada je otisao na više instance bivša direktorka MS dobila je samo spisak koga još treba da zaposli dok je Kutlača brojao novac u kafani.

PROČITAJTE JOŠ: SNS-OV GRADONAČELNIK KRALJEVA PRETUKAO MLADIĆA!

Posle odlaska iz Centra i pustoši koju je za sobom ostavila Vulinova ekipa mozemo samo da se zapitamo i ozbiljno zabrinemo šta će sa Tigrom biti da li će i zidovi ostati, a o radnicima i da ne govorimo. Apelujemo na državu da pod hitno pokrene postupak protiv ove bande.

Comments

comments