Društvo

Noć dugih štangli

U vreme kada se navršilo već deset meseci od ubistva Olivera Ivanovića, umesto da shodno očekivanjima celokupne javnosti u Srbiji dobijemo informaciju dokle je stigla istraga ovog zlodela, dobili smo još jedan politički zločin u režiji Srpske nasilne stranke, skraćeno SNS.

U Kruševcu, gradu koji je od dolaska na vlast Srpske nasilne stranke, skraćeno SNS, poznat samo po tome da ne silazi sa stranica crne hronike, pokušano je ubistvo jednog od lidera Saveza za Srbiju, Borka Stefanovića, predsednika Levice Srbije. Nema sumnje da je inspirator ovog zločina predsednik Srpske nasilne stranke Aleksandar Vučić, odnosno ista osoba koja je inspirisala i ubice Olivera Ivanovića. Ne znam da li je za ovo ubistvo bila pripremljena odgovarajuća količina alkohola, kako bi se neko posle duge apstinencijalne krize ponovo napio, jer kao što je poznato iz sećanja samog predsednika Srpske nasilne stranke, Aleksandra Vučića, hice ispaljene u Zorana Đinđića i njegovo ubistvo proslavio je svojim trećim pijanstvom. Drugo pijanstvo je objavio kada je ubijen Ćuruvija, nedugo posle monstruozne pretnje tadašnjeg ministra informisanja: „Kad tad osvetiću se Ćuruviji za laži izrečene o meni!“, koji se, gle čuda, zvao Aleksandar Vučić. A prvo pijanstvo huligan sa Zvezdinog Severa koji bi danas da nas uči lepom ponašanju, kako to lepo reče Dušan Petričić, zabeležio je kada je Crvena zvezda osvojila titulu prvaka Evrope u fudbalu.

Posle tako duge apstinencije, jer od ubistva Zorana Đinđića je prošlo skoro šesnaest godina, izgleda da je došlo vreme da se planetarni uspesi i svakodnevne svetske titule u razvoju ekonomije i rastu BDP proslave još jednim pijanstvom, četvrtim po redu. A ono traži novu žrtvu. Zato su metalnom štanglom u Kruševcu kriminalci u službi Srpske nasilne stranke pokušali ubistvo Borka Stefanovića i Bobana Jovanovića. Kada je policijski službenik koji je obezbeđivao skup, jedan od najčasnijih ljudi koji je u Kruševcu nosio policijsku uniformu, heroj odbrane Srbije tokom rata na Kosovu i Metohiji, glasnim povikom „Stoj policija“ spasio živote Borku Stefanoviću, Bobanu Jovanoviću i drugim napadnutim ljudima, osioni kriminalci su nasrnuli i na njega. Bahati zlikovci su time pokazali da u Srbiji nema više te policije koja vas može zaštititi kad vam metu na čelo nacrta Aleksandar Vučić, predsednik Srpske nasilne stranke, koja je postala političko krilo organizovanog kriminala u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO, VIDEO): SVE O NAPADU NA BORKA STEFANOVIĆA

Aleksandar Vučić, predsednik Srpske nasilne stranke, čiji članovi sa grbom Srbije na dukserici nasrću na dete u tramvaju jer u džepu imaju člansku kartu SNS pa misle da im je zbog toga sve dozvoljeno, godinama unazad generiše neverovatnu količinu zločinačke mržnje i ostrašćenog zla, nekažnjeno lepeći najmonstruoznije etikete u vidu meta na opozicione prvake, tipa izdajnici, lopovi, kreteni, pljačkaši. To iscrtavanje meta na svakog ko misli svojom glavom, očigledno uzima svoj krvavi danak u vidu razbijenih glava na izborima, kidnapovanih i pretučenih članova Demokratske stranke na izborima u Odžacima, prebijenih kandidata za predsednika opštine i odbornike na izborima u Mionici, duge devetke sa prigušivačem i ubistva Olivera Ivanovića.

PROČITAJTE JOŠ: SRBI SA KIM OŠTRI: “VUČIĆ JE BEDNA KUKAVICA”!

Od koalicionih partnera Ramuša Haradinaja koji bestidno sve druge optužuju za izdaju, nije za očekivati da sa Bontonom pod miškom šetaju Srbijom i drugima daju primer sopstvenim lepim ponašanjem. Naravno da takvima nije ništa sveto i uzvišeno. Takvi sa lakoćom pokušavaju da siluju dete u tramvaju, takvi danas iscrtavaju mete na svakog slobodnomislećeg čoveka u Srbiji. Uzurpatori vlasti će već naći način da uhapšene vinovnike ovog zločina amnestiraju i pošalju na nove zadatke, kao što su iz zatvora oslobodili i armiju drugih opakih kriminalaca koji su vrlo brzo našli uhlebljenje kod darodavaca amnestije. Jer oni misle da će Srbijom upravljati onaj ko ima dužu štanglu, jače mišiće, bolji snajper i precizniju dugu devetku sa prigušivačem, a ne oni koji su za samo par meseci oslobodili Srbiju straha od razularenih kriminalnih bandi koje su efikasno pohapšene i procesuirane.

Ali ako građani Srbije misle da to nije normalno, da će metu već sutradan dobiti i oni sami ili ne daj Bože njihova deca, samo zato što žele da žive u društvu bez straha, nasilja i terora diktatora i njegovih jurišnih odreda batinaša i kriminalaca, dobrodošli su u Kruševac u petak, 30. novembra, na veliki protest zbog pokušaja ubistva Borka Stefanovića. Jer već sutra metalnom štanglom pokucaće i na vaša vrata.

Poslednji je čas da kriminalcima otmemo metalne štangle, šipke i pajsere i da ih iskoristimo za pravljenje rešetki na prozorima iza kojih će zlo moći da posmatra kako funkcioniše pravna država bez straha i nasilja.

PROČITAJTE JOŠ: “PODIZANJE TARIFA SLUŽI ZA ODVLAČENJE PAŽNJE OD HAPŠENJA NA KOSOVU”

(izvor: danas.rs / Srđan Milivojević)

Comments

comments