Politika

Nogo pozvao na protest na dan sazivanja parlamenta: “Pejntbol puškama da obeležimo izdajnike!”

Srđan Nogo pozvao je opoziciju, kao i sve građane Srbije, da na dan sazivanja novog parlamenta, odnosno 27. ili 28. jula, dođu ispred Skupštine Srbije. Po Nogovim rečima, tada će Vučić probati da “uvede svojih 250 konja i kobila u parlament”, a narod je pozvao da pejntbol puškama obeleže izdajnike.

Još uvek aktivni samostalni narodni poslanik, i bivši član srpskog pokreta Dveri, Srđan Nogo, u intervjuu za Srbin.info, pozvao je sve političke pokrete i partije, da na dan konstituisanja novog Parlamenta, dođu i da pejntbol puškama pozdrave i obeleže izdajnike.

On je rekao da će tog dana, Vučić nelegalno pokušati da u Parlament ubaci 250 svojih konja i kobila, te da im se to ne sme dozvoliti.

“Moramo da dođemo da vidimo kako 250 konja i kobila ulazi u Parlament i da to proslavimo. Mi kad slavimo, slavimo uz prasak i vatromet. Treba da napravimo i turnir za lidera opozicije kroz pejntbol puškaranje. Pejntbol puškom treba da obojimo izdajnike. Da ih umažemo svim bojama. Recimo Marijana Rističevića. Ako mu upropastimo sako šta da radimo. A i šta će Marijanu Rističeviću sako? Možemo i balone da napunimo bojom. Samo da ne bude ništa što zaista može nekoga da povredi. Možemo i do predsedništva da odemo”, pozvao je narod Nogo, koji od 20. juna svakodnevno protestuje ispred Doma Narodne skupštine.

“Sve ćemo doneti što je legalno kupiti u Srbiji – pejntbol puške, pirotehniku, balone. Da obeležimo one koji će da izdaju Kosovo. Ako neko ne može da dođe taj dan, objavićemo imena poslanika, pa ko bude mogao neka im polije kofu fekalija na glavu. Druga taktika je da im priđemo i da u njih kašljemo i kijemo, pošto korone neće biti dok se ne konstituiše Skupština”, rekao je Nogo, te se za kraj osvrnuo na potpise nekoliko hiljade lekara o smenjivanju aktulenog kriznog štaba. On smatra i da su potpisi nekoliko hiljada lekara samo predstava da se smeni aktuelni krizni štab, kojem više niko ne veruje, a zatim formiranje novog, koji će raditi sve isto kao i prethodni.

Prema nezvaničnim informacijama, na poziv Noga su već odgovorili Čačani, odnosno Velimir Ilić, predsednik Nove Srbije, kao i predsednik Dveri, Boško Obradović koji bi sa svojim pristalicama tog dana trebalo da budu ispred Doma Narodne skupštine, dok se odgovori ostalih političkih aktera još uvek čekaju.

Comments

comments