Društvo

Novosadske vlasti zadužuju SPENS za još 100 MILIONA dinara!

Iako ideja o rušenju Spensa svima deluje kao šala i trapava izjava trenutnog gradonačelnika Novog Sada, ona to, nažalost, nije. Gradska vlast zna očigledne činjenice o ceni rušenja i vezanosti građana Novog Sada za Spens. Da su stvarno hteli da ruše, kao što se i do sada rušilo, to bi uradili po mraku i u tišini.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) KAO DA JE NAJVEĆI KRIMINALAC: SUĐENJE ČOVEKU KOJI BRANI REKE STARE PLANINE ZATVORENO ZA JAVNOST

Dakle, po svemu sudeći, izgleda da je šok izjava da će objekat biti srušen trebalo samo da odvuče pažnju građana Novog Sada od privatizacije Spensa.

Po nezvaničnim informacijama iz Gradskog veća, izvršna gradska vlast će dati saglasnost za novo zaduživanje Spensa za još 100 miliona dinara. Navodno, ovaj novac bi tebalo da se iskoristi za otpuštanje radnika kako bi, uz otpis dugova, Spens spremno sačekao privatizacionog partnera.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) VALJDA ĆE POSLE OVOGA SNIMKA SVIMA BITI JASNO KOLIKI JE DEBIL MARKO ĐURIĆ!

Imajući u vidu da je gradska vlast nedavno otkrila principe liberalnog kapitalističkog tržišta, čini se da će posle decenijama čuvanih dragocenih gradskih parcela i Spens biti jeftino prodat, a građani će papreno plaćati bavljenje sportom.

Gradski odbor DSS apeluje na novosadsku gradsku vlast da počne da sluša glas svojih građana, te da rešava probleme, a ne da rasprodaje novosadske simbole i dragocenosti.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ NA GAZIVODAMA OTVORIO NEPOSTOJEĆI CENTAR?!

(izvor: dss.rs)

Comments

comments