Politika

MOGUĆE JE: Opozicija ujedinjena protiv SNS-a!

Opštinska izborna komisija Bora proglasila je listu ujedinjene opozicije “Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor” za lokalne izbore zakazane za 4. mart.

Pun naziv liste je “Mi ili oni! Ujedinjeni za Bor – Narodna stranka, Demokratska stranka, Vlaška narodna stranka, Zajedno za Srbiju, Demokratska stranka Srbije, Socijaldemokratska stranka – Dragan Marković”.

Nosilac liste i poverenik Narodne stranke za Bor Dragan Marković rekao je da očekuje pobedu i smenjivanje “nesposobne naprednjačke vlasti”.

“Nadamo se pobedi i zato smo se i udružili i zadovoljan sam jer su se ostale stranke opozicije odazvale pozivu Narodne stranke na ujedinjenje. Verujemo da su građani u prethodnom periodu uvideli ko misli dobro Boru i da će nas podržati na izborima, ceneći naš prethodni rad”, rekao je Marković.

On je rekao da je sadašnja vlast obećala bolji život i nova radna mesta, a da je u suprotno tome javni sektor dovela na ivicu kolapsa, jer su pred kolapsom najveća javna preduzeća, vodovod i toplana, pošto duguju oko četiri milijarde dinara.

Marković je dodao da vlast koalicije Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije u Boru ne čini ništa za mlade i da se broj stanovnika svake godine smanjuje.

Prethodno je dugogodišnji direktor RTB Bor Blagoje Spaskovski, inače član SNS-a, zatražio da bude “pošteđen odborničkih obaveza” pa se on neće naći na koalicionoj listi Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije na predstojećim izborima.

(izvor: insajder.net)

Comments

comments