Društvo

Ovaj čovek je dao 9 ODLIČNIH RAZLOGA zašto ne treba da damo NI DINAR RTS-u

U gužvi oko podizanja taksi na srpske (i BiH) proizvode od strane kosovskih vlasti, hapšenja na Kosmetu, Interpola i svega ostalog što je obeležilo prethodnih 10tak dana u domaćem medijskom prostoru, gotovo neprimetno je prošla vest da će RTS da podigne cenu pretplate na 220 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: PISMO PENZIONERKE VUČIĆU: “VI NAS SISTEMATIČNO UNIŠTAVATE”

Poskupljenje u odnosu na sadašnju cenu biće 70 dinara, a to je inspirisalo Aleksandra Gajovića, u slobodno vreme državnog sekretara u Ministarstvu inforimisanja da ovo poskupljenje opravda konstatacijom “kako to nije mnogo novca i da nije udar na nečiji kućni budžet” ili već nešto u tom stilu.

Za gospodina Gajovića ta stavka možda nije velika, ali bi morao da zna da dobar deo ljudi u Srbiji pazi bukvalno na svaki dinar u svom novčaniku, pa je mogao da nađe i neko bolje opravdanje za povećanje pretplate. To je jedna stvar.

PROČITAJTE JOŠ: ŠIRI SE KRUG PODRŠKE SERGEJU TRIFUNOVIĆU, KOLEGE GLUMCI REKLI ŠTA MISLE O ZABRANI

Druga je više stvar principa: zašto bilo šta uopšte da plaćamo RTS-u?! Šta smo dobili mi koji smo i do sada plaćali pretplatu?

Kvalitetan TV program?

Javni servis koji se trudi da zadovolji ukuse i medijske potrebe većine građana u Srbiji?

Nove serije, filmove, kvalitetan dokumentarni program?

Naravno, svako ko je makar jednom uključio RTS prethodnih godina zna da je ta televizija služila isključivo za plasiranje propagande SNS-a i kilometarske reprize serija od pre 30 godina.

Čitavu ovu priču je lepo sažeo jedan korisnik tvitera koji je u svom tvitu napisao:

To su tih 9 razloga zbog kojih bi trebalo bojkotovati RTS i povećanje pretplate. Jedan obični stranački bilten ne zaslužuje da mu damo više ni jedan naš teško zarađeni dinar.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ: “NIKAD NISAM REKAO DA SMO LIDERI U REGIONU”!

Comments

comments