Društvo

Panika režimskih plaćenika – SNS svim sredstvima napada narod!

Protest protiv visokih cena goriva prošao je i više nego uspešno. Apsolutno, najveći protest protiv lopovske vlasti Aleksandra Vučića ikada! Koliko je bio uspešan govori i podatak da je vladajuću bandu zaboleo do te mere da iz svih oružja na najbrutalniji način napadaju nezadovoljan narod.

U medijima koji su direktno plaćeni (našim parama) od strane Vučića o protestu se piše kao grupi od nekoliko desetina ljudi koji su bili bahati i bezobrazni!

Pojedini idu i do te mere, da uz optužuju Vuka Jeremića da je na Menhetnu skovao ovaj plan.

Gospodo plaćenici, protest je narodni. Narod je taj kojem je došlo preko glave i dogorelo do noktiju, narod je taj koji neće da plaća ubedljivo najveću cenu goriva, a pritom ima najmanje plate.

Hvala vam što ste još jednom pokazali svoje lice i što ste dokazali da ste ništa drugo nego propagandna mašinerija Aleksandra Vučića. Hvala vam i na tome što ste na njegovoj strani, a ne na strani naroda, narodu takvi bednici kao što ste vi nisu ni potrebni.

Neka im bude za nauk, da ako nastave da pljačkaju, protesti će biti sve veći. A kada se Vučiću desi narod, ni milion medijskih tabloida ga neće spasiti.

Comments

comments