Društvo

Parama od koncesije – zidaćemo novu zgradu?

Koncesija, aerodrom, Francuzi… nažalost ispričana priča.
Još jedan debakl Vlade Srbije koji predsednik republike pokušava da predstavi kao ličnu pobedu (u samom podatku ima toliko nelogičnosti da bismo bar 3 knjige mogli napisati o tome ali neka, ko razume shvatiće).

PROČITAJTE JOŠ: Đilas objasnio o koncesiji! Zašto poklanjamo desetine miliona evra Francuzima?

Pozabavićemo se ovoga puta još jednom tužnom činjenicom koja govori koliko je koncesija promašaj i koliko prostora za krađu i manipulacije ostavlja.

PROČITAJTE JOŠ: Pokret „Dosta je bilo“ opleo po vlasti – koncesija nastavak koruptivnih poslova!

PROČITAJTE JOŠ: Kako je SNS prevario građane koncesijom

Naime, postojeća zgrada kontrole letenja koja pokriva vazdušni prostor Srbije (ista ona kontrola leta koja se pre samo nedelju dana zadužila 35 miliona evra kod evropske banke radi “unapređenja usluge“) nakon koncesije aerodroma – pripada Francuzima.
Oni će postojeći objekat koristiti za kancelarijski prostor, dok nama ostaje da zidamo novu zgradu. Zgradu za koju predsednik Vučić već obećava da će biti “najviša u Beogradu” (ko je rekao i najskuplja?).

Kakav će rasplet situacije biti u narednom periodu, videćemo. Ono u šta ne sumnjamo ni trunku je da će Vučić i ekipa i ovaj debakl u svojim medijima promovisati kao još jedan uspeh. Najveći u novijoj istoriji.

 

Comments

comments