Politika

Parović: Dodelom ordena Vučić abolira članove Kriznog štaba

Dodelom ordena doktorima članovima Kriznog štaba za borbu protiv korone, Vučić vrši njihovo aboliranje od odgovornosti za saučesništvo u skandaloznom ponašanju države u toku epidemije, izjavio je danas Miroslav Parović, lider Narodnog slobodarskog pokreta.

“Potpuno je neverovatno da isti orden dobijaju doktori koji su sve vreme epidemije imali i još uvek imaju dijametralno suprotne stavove koji polaze od negiranja opasnosti od virusa pa do rigidnog stava da je potrebno građane držati zatvorenim u kuće uz obaveznu masovnu vakcinaciju”, navodi Parović u pisanoj izjavi.

Parović kaže da je očigledno da će Vučićev režim učiniti sve da kupi ćutanje članova Kriznog štaba koji sigurno jako dobro znaju šta je prava istina o stanju sa epidemijom.

“Skandal je što se ćutanje kupuje i sa najvišim državnim priznanjima koje ponovo odlazi u ruke onih koji to ne zaslužuju. Upravo suprotno, članovi Kriznog štaba moraju da odgovaraju za sve loše postupke u toku epidemije, a pogotovo za to što su struku podredili interesima vlasti”, zaključuje Parović.

Comments

comments