Društvo

Penzioneri izazvali Vučića na TV duel!

Novo udruženje penzionera Srbije (NUPS) pozvalo je predsednika Srbije Aleksandra Vučića da sa njima pred kamarama televizije koju on izabere razgovara o važnim temama za državu i građane.

U saopštenju NUPS-a se navodi da su neke od važnih tema, o kojima sa Vučićem žele da suoče stavove, penzije i penzijski sistem, ekonomija, Kosovo i Metohija, vojska i ratni veterani, put Srbije u Evropsku uniju.

PROČITAJTE JOŠ: I SVEŠTENICI SPC SE OKRENULI PROTIV VUČIĆA: “ŽIVIMO U DIKTATURI, TO MORA DA SE PROMENI”

NUPS bi u TV duelu sa predsednikom Srbije predstavljao predsednik Izvršnog odbora i potpredsednik tog udruženja Aleksandar Mihailović, pukovnik u penziji.

“Predsednik Srbije je jasno izneo da ne želi da razgovara sa predstavnicima opozicije, ali je neophodno da se čuju i razmišljanja i predlozi udruženja koje nije u opoziciji i nije stranački organizovano, a okuplja penzionere, ljude sa ogromnim životnim iskustvom u svojim strukama i branšama, i mlade ljude, rodoljube spremne da daju svoj puni doprinos izgradnji Srbije i obezbeđivanju budućim pokoljenjima mnogo boljeg života”, naveo je NUPS.

PROČITAJTE JOŠ: “STEFANOVIĆ BEZOČNO LAŽE, NIKO NIJE PRIMORAN DA DOĐE NA PROTESTE”

Istaknuto je da bi razgovor sa Vučićem “doprineo boljem povezivanju svih kojima je stalo do Srbije i smanjivanju unutrašnjih nesloga i tenzija koje blokiraju racionalna postupanja i brži razvojni put Srbije”.

PROČITAJTE JOŠ: BABIĆEV VOZAČ OPTUŽEN ZA BLAŽE DELO I NEĆE BITI ISTRAGE?!

(izvor: N1)

Comments

comments