DruštvoKorona

PKS pokrenula COVID 19 info servis za privredu

Povodom aktuelne situacije izazvane koronavirusom (COVID 19), Privredna komora Srbije (PKS) pokrenula je novi, specijalizovani info servis putem kojeg privrednici mogu da se informišu o svim ključnim pitanjima vezanim za poslovanje u zemlji i inostranstvu, uticaju na pojedine sektore, kao i o najnovijim dešavanjima, zvaničnim preporukama i merama, saopšteno je iz PKS.

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež pozvao je privrednike da se preko novog info servisa obrate komori i dobiju informacije i preporuke kako da zaštite svoj posao i prilagode uslovima poslovanja i aktuelnim merama.

„Privrednici mogu da se informišu o aktuelnostima u vezi sa transportom, obezbeđenjem sirovina, snabdevanjem, izvozom i uvozom sa najpogođenijih tržišta, učešćem na sajmovima, preporukama poslovanja za trenutno najugroženije sektore privrede i dobiju savete kako da reorganizuju logistiku. Cilj nam je da pružimo podršku privrednicima i da zajedničkim rešenjima umanjimo posledice po poslovanje vaše kompanije i privrede Srbije u celini“, poručio je Čadež.

Iz PKS poručuju da privrednici mogu poslati pitanja mejlom na: covid19@pks.rs, a za dodatne informacije i prijave dostupan je i telefon 0800 808 809.

Comments

comments