Zabava

Plakanje: Zbog ovih poza ćete umirati od smeha

Ponekad nije loše uvesti i malo smeha u spavaću sobu.

Neke su poze romantične i intimne, neke su seksi do te mere da se crvenimo od same pomisli na njih, a ove u nastavku nisu ni jedno niti drugo. Samo su smešne, ali ponekad nije loše uvesti i malo smeha u spavaću sobu.

Leteća kamila

Ime ne obećava, zar ne? Ako vam je doggy style dosadna poza, i ova je nazvana prema životinji. Leteća kamila nije poza koja samo zvuči smešno – ona i izgleda smešno. Žena u ovoj pozi leži na leđima, a muškarac u nju penetrira klečeći na koljenima. Zatim se muškarac spušta u most, podiže (bez korištenja ruku) i maše rukama. To je to. Ne garantujemo da je ovo dobro za kičmu.

Ballcuzzi

Možda nećete shvatiti na prvu, ali ovo je jacuzzi za jaja. Ideja je sledeća – muškarac umoči testise u tekućinu (autori preporučuju da to bude topla čokolada), a žena slamkom radi mjehuriće, kao da su testisi u svojem privatnom, čokoladnom jacuzziju. Ako to stvarno odlučite raditi, ne moramo spominjati da čokolada ne sme biti jako vruća, zar ne?

Pušenje s pucketavim prahom

Ako ste mislili da seks ne može uništiti simbol vašeg detinjstva, krivo ste mislili. Pucketavi prah u trenu može vratiti osobu u dane bezbrižnosti, a neko se dosetio da bi bilo dobro u tu kombinaciju ubaciti i oralni seks. Stvar je jednostavna – prvo u usta stavite pucketavi prah, nakon toga penis, a nakon toga ne garantujemo ništa.

Comments

comments