Društvo

PO VUČIĆEVOM NAREĐENJU: Opšta “paljba” po Crnoj Gori

Nakon oštre i veoma neprimerene izjave patrijarha Irineja gde je današnju Crnu Goru poredio sa nekadašnjom fašističkom Nezavisnom Državom Hrvatskom u odbranu ove teze uključio se i ministar Nenad Popović.

PROČITAJTE JOŠ: Vučič i Irinej prave problem sa CG da ne bi pričali o Kosovu

Ministar Popović je izjavio: “Srbija mora snažno da podrži srpski narod u Crnoj Gori i da problem ugnjetavanja našeg naroda iznese pred međunarodne institucije i svetsku javnost”.

Šta je zaista problem u ovoj izjavi?

Problem je naravno što gospodin Popović učestvuje u vlasti Aleksandra Vučića koja je apsolutno najštetnija po Srbiju i narod koji u njoj živi. Trenutno, naš najveći problem i najveće zlo po nas dolazi upravo iz kabineta onih koji su vlast prigrabili. Nikakve srpske interese nikada, nigde, gospoda Popović i Vučić nisu branili, niti ih je bilo briga za iste.

Da bi dokazali svoj navodni patriotizam, dok spremaju izdaju Kosmeta, obrušili su se na režim u Crnoj Gori, navodno brinući se za državljane Srbije koji tamo žive.

Ne zaboravimo, pre 19 godina, u julu 1999. godine tadašnji patrijarh Pavle pozvao je Slobodana Miloševića i Vladu Mirka Marjanovića da podnesu ostavke, na šta su im u nacionalnom dnevniku odgovorilni sa brutalnim optužbama proglašavajući pokojnog patrijarha za izdajnika, a vladika Artemije baptistom.

Ministar informisanja u tadašnjoj vladi, bio je Aleksandar Vučić. Danas, 19 godina kasnije, ponovo se susrećemo sa njegovom zločinačkom propagandom, ne branimo crnogorski režim, ali još jednom podsećamo, najviše na štetu Srbije i protiv naših interesa, rade upravo oni koji su sada na vlasti.

Zato i nećemo nasesti na njihovu propagandu.

Comments

comments