Društvo

Podrška Rusiji će zavisiti od njenih stavova prema Vučićevoj izdaji Kosova!

Srpski narodni pokret Naši obraća se Njegovoj Ekselenciji Aleksandru Vasiljeviču Čepurinu, a povodom odnosa predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina prema srpskom narodu i pitanju Kosova i sve učestalijih izjava zvaničnika Ruske Federacije poput Sergeja Lavrova da će Rusija prihvatiti svaki dogovor između Beograda i Prištine.

SNP Naši ovakve izjave smatra nepromišljenim i štetnim po srpske nacionalne interese i već duži period se od strane visokih funkcionera Ruske Federacije šalje jedna veoma loša i teška poruka koja dodatno otežava ukupnu političku borbu za Kosmet već preterano stradalog srpskog naroda i daje vetar u krila politici Aleksandra Vučića, koji u Srbiji, svojom medijsko-birokratskom aparaturom vodi otvoreni rat protiv SPC , crkvenih velikodostojnika, ali i svih onih rodoljuba koji su protiv njegove namere da sprovede izdaju Kosova i Metohije.

SNP Naši podsećaju predsednika Vladimira Putina da je Aleksandar Vučić doveden na vlast od strane zapadnih agentura i da nije izabran na demokratski način, već brutalnom krađom izbora, zastrašivanjem građana i medijskom manipulacijom. Aleksandar Vučić je zagovornik i zarobljenik EU kvazi-politike i njegovi saradnici i on lično svoje pravo lice su ogolili upravo svojim besramnim i bolesnim napadima na srpsku Crkvu u proteklih par meseci.

Brojne patriotske organizacije u Srbiji, uključujući i SNP Naši već godinama daju bezuslovnu podršku predsedniku Putinu, dok sa njegove strane možemo videti političke kalkulacije i podršku političkim opcijama u Srbiji koje su otvoreno protiv srpskog naroda.

Smatramo da predsednik Putin mora da se odluči da li će i dalje podržavati i davati legitimitet Aleksandru Vučiću zapadnoj marioneti, ili će konačno podržati srpski narod i početi na pravi način da štiti njegove interese.

SNP “Naši” poručuju Njegovoj Ekselenciji Aleksandru Vasiljeviču Čepurinu da će i politika srpskih patriotskih organizacija u budućnosti zavisiti od stavova Ruske Federacije prema pokušajima Aleksandra Vučića da izda Kosovo i Metohiju.

Informativna služba

SNP Naši

Comments

comments