Politika

POSLEDNJA VEST: Vučićevo ludilo ne prestaje – RASPISUJE VANREDNE parlamentarne izbore, evo i kad!

Od dolaska na vlast Srpske napredne stranke, Srbija sve manje liči na državu, a sve više na neprestanu predizbornu kampanju, u kojoj SNS troši sve javne resurse za svoje ciljeve. Tako će, po svemu sudeći, biti i u 2019. godini. Nažalost.

Poslednja vest koju je objavio naprednjački blatoid “Alo” je da se Aleksandar Vučić danas sastao sa još pet ljudi iz najužeg rukovodstva SNS-a i da se odlučio da raspiše vanredne parlamentarne izbore za 2019. godinu.

Ako je verovati tome što piše “Alo”, ovi izbori će biti zakazani za nedelju, 31. marta.

PROČITAJTE JOŠ: DOTAKLI SMO DNO: HLEB, CIGARETE, ČAK I LEKOVI SE PRODAJU NA KOMAD!

Nije nepoznata praksa SNS-a da preko svojih medija pušta vesti koje mu odgovaraju i da onda osluškuje reakcije javnosti. Takođe, ne treba zanemariti da naprednjački mediji uvek imaju svoje “omiljene sagovornike” tj. dobre izvore u raznim državnim i stranačkim telima.

Zbog svega toga, ovu vest i ovaj datum, ne treba zanemariti. Izgleda da je AV rešio da nam svima za 2019. godinu “pokloni” – vanredne izbore! I još je rešio da ta vest izađe 31. decembra popodne…

PROČITAJTE JOŠ: KRIMINAL SE NASTAVLJA: PONOVO UPALI U KUĆU NOVINARA MILANA JOVANOVIĆA!

Nadamo se da će ovi izbori biti poslednji na kojima će učestvovati SNS i čitava bulumenta oko tog kartela, kao i da će Aleksandar Vučić i njegovi puleni posle tih izbora – otići u političku penziju.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): PRVA BOTUJE “PUNIM GASOM”: “PENZIONERI NE TREBA DA TUŽE DRŽAVU”

Comments

comments