Društvo

“POŠTENA SRBIJA”: Suzana Vasiljević u društvu kriminalca

Poštena, pristojna, čestita, vredna i marljiva Srbija, neke su od otrcanih fraza koje lideri Srpske Napredne Stranke ponavljaju za sebe i svoje pristalice.

Jučerašnji skup, najveći od svih ikada igde, bio je baš prava demonstracija te njihove čestitosti i tog njihovog poštenja.

Na stranu što su tu bili funkcioneri iz vrha, poput Bratislava Gašića, šerifa iz Kruševca i čoveka koji “voli novinarke koja lako kleknu”, Vulina “ženina tetka mi pozajmila 200.000 evra”, Nebojše Stefanovića sa tatom od 300.000 evra, Gorana Vesića, Siniše Malog i sličnih, bili su tu i lokalne dahije takođe poznate po čestitosti.

No, na stranu sada sve to, jedna od zanimljivih fotografija sa kojima smo se susreli jeste upravo ova ispod:

https://twitter.com/radomir_martin/status/1119504370947719168

Kao što možemo videti, Vučićeva savetnica za medije, zli rezici bi rekli i urednica svog ovog smeća kojima nas režimski tabloidi i televizije zasipaju, pozira sa Zoranom Majdakom, čovekom koji je osuđen za prevare.

Naime, Majdak je bio vlasnik piratskog Narodnog radija kao i MHC televizije kojoj je RRA oduzela dozvolu.

Zajedno sa svojim kolegama je oštetio svoje slušaoce na lažnim nagradnim igrama za preko 32 miliona evra.

Nakon toga, Majdanov prijatelj kupio je Radio Valjevo, a po svemu sudeći upravo ovakvi “mediji” su oni koji su po meri Suzane Vasiljević.

Podsetimo takođe da je u nedavnom gostovanju u Insajder debati, savetnica za medije pokazala listu od 16 medija koji po njenom mišljenju ne rade dobro, a koji su pretpostavićete i sami upravo oni koji slobodno misle i slobodno izveštavaju.

 

Comments

comments