Politika

PSG saglasan sa SSP: Odluka o izborima do kraja meseca

“Odluka o eventualnom učešću na predstojećim izborima buće doneta do kraja oktobra”, saopštio je danas Pokret slobodnih građana (PSG) nakon održane sednice Glavnog odbora.

Ovom odlukom PSG je podržao Stranku slobode i pravde (SSP) koja je juče takođe saopštila da će do kraja ovog meseca biti doneta odluka o izlasku na izbore.

“Glavni odbor Stranke slobode i pravde ovlastio je Predsedništvo stranke da sa Demokratskom strankom, Pokretom slobodnih građana, Pokretom za preokret i Narodnom strankom zajedno donesemo odluku da li ćemo učestvovati na izborima u aprilu iduće godine, s obzirom da oni neće biti ni fer ni pošteni”, izjavio je juče lider SSP Dragan Đilas.

Predsednik PSG Pavle Grbović  kazao je da politička situacija zahteva “ozbiljnost i pronalaženje načina za zajedničko delovanje opozicije, a ne potragu za razlikama i opravdanjima za nejedinstvo”.

Nikome nije ni lako ni prijatno da sarađuje sa političkim organizacijama sa kojima ne deli sve vrednosti, ali je takva saradnja neophodna ukoliko želimo da oslobodimo Beograd i Srbiju”, izjavio je Grbović.

Foto: Pokretslobodnih.rs

Comments

comments