Politika

“Radojičić da podnese ostavku, fer izbori jedino rešenje za Beograd”

Potpredsednik Narodne stranke i zamenik šefa odborničke grupe “Savez za Srbiju” u Skupštini Beograda Nikola Jovanović izjavio je da gradonačelnik Zoran Radojičić grubo krši Statut grada, jer ni posle sedam meseci nije postavio gradskog menadžera, što je najvažnija funkcija u gradskoj upravi.

PROČITAJTE JOŠ: JOŠ 4 GRADA U VOJVODINI SE PRIKLJUČUJU PROTESTIMA!

“Medju pomoćnicima koje je postavio Andrijom Mladenovićem, Aleksandrom Markovićem i Acom Petrovićem jednog je morao da proglasi gradskim menadžerom, što je funkcija koju je u prethodnom mandatu obavljao Goran Vesić”, rekao je Jovanović, a prenosi se u saopštenju Narodne stranke.

Jovanović je naveo da je “nedostojno funkcije gradonačelnika da mu njegov zamenik zabranjuje da postavi gradskog menadžera, što je najverovatnije ovde posredi”.

On je naveo i da je “sramno” što Radojičić ne poštuje Statut grada Beograda i odbija da radi posao za koji je preuzeo odgovornost.

PROČITAJTE JOŠ: BRAVO: ŠUMARSKI FAKULTET NE DA ZEMLJIŠTE ZA MINI-HIDROELEKTRANU!

“Odbornička grupa ‘Savez za Srbiju’ smatra da je jedini izlaz iz te situacije da Radojičić podnese ostavku, čime bi se stekle pretpostavke da se razgovara o fer uslovima za nove izbore za Grad Beograd”, istakao je Jovanović.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE PREVIŠE, ČAK I OD MARTINOVIĆA: “USTAŠKA KURVA SE NE RAČUNA”?!

(izvor: BETA)

Comments

comments