Društvo

Raskol i kod Vulina! Sami sebi obili lokal…

Još jedno pismo koje smo dobili u Inbox i koje pokazuje ne tako zavidnu situaciju u Pokretu Socijalista. Pismo objavljujemo u celosti, a ako i vi imate priču, pošaljite nam:

POŠALJI PRIČU

Nedavno je došlo do rasula u gradskom odboru te partije zbog kršenja statuta prilikom izbora kandidata za listu skupštine grada Beograda.

Među kandidatima je Mira Basta, žena koja je bila odbornik DS’a predsednik jednog od sindikata u gsp-u i ŠEF ŠAPIĆEVE odborničke grupe do nedavno(podatak se može proveriti kada je primila poslednju nadoknatu za to u skupštini).
Ona je sada na 20mestu na listi za odbornike. Pri tom je jedna korumpirana sindikalka koja zapošljava vozače autobusa u GSP za 5000e, a na listi je ispred PS. Obzirom da je stranka u raspadu ona je sada pod inicijslima SNS-a bruka.

Da se vratimo na priču. Zbog takve situacije Vulin protivstatutarno raspušta dva opštinska odbora koja su se pobunila zbog tih odluka jer lustu može da izglasa samo gradski odbor a on se nije ni sastajao. Priča se rasplamsava i dolazi do maltretiranja predsednika odbora sa palilule koji nije hteo da vrati ključ od prostorija predsedniku gradskog odbora prof dr Nebojši Petroviću jer je ključ dobio od poslovnog prostora grada. Tako razjareni profesor u subotu zakazuje okupljanje nekih ljudi i obija lokal. A da bi farsa bila veca sastaju se u jednom obližnjem restoranu da ne bi policija odmah imala šta da zatekne u lokalu.
Dostavljam zapisnik iz policije i izjave nekih koji su tamo bili da je taj čovek predsednik gradskog odbora obio lokal koji je u vlasništvu poslovnog prostora grada.

Pri tom Pokret Socijalista 5 meseci nije potpisao ugovor o zakupu. Inače po Srbiji masovno odbori izlaze i prelaze u sns, sps, kod palme itd..

Vulinov brod tone.
srdačan pozdrav

Comments

comments