Politika

Rašković Ivić: Zelenoviću smeta Sandokan u Šapcu, a ne smeta mu Sandokan na čelu Srbije

 

Potpredsednica Narodne stranke i narodna poslanica Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da bojkot predstojećih izbora „mora biti totalan i na svim nivoima“, a da na to neće mnogo uticati odluka o izlasku na lokalne izbore čelnika Šapca i Paraćina, gde ima ukupno 100.000 birača, dok ih je u celoj Srbiji šest miliona.

 

„Oni su pogrešili i igraju ruski rulet, jer šta će se dogoditi ako tamo ipak pobedi SNS, što je vrlo lako moguće, jer će naprednjaci u tim gradovima koncentrisati jake snage, i koja će tada poruka biti poslata“, rekla je Sanda Rašković Ivić televiziji N1.

 

Sanda Rašković Ivić je dodala da gradonačelniku Šapca Nebojši Zelenoviću „smeta Sandokan u Šapcu, a ne smeta mu Sandokan na čelu Srbije, odnosno Aleksandar Vučić, koji će biti na svim listama za republičke i lokalne izbore“.

 

„Narodna stranka je pokazala maksimalno poštovanje principa i date reči. Mi smo rekli da ćemo bojkotovati izbore na svim nivoima i raspustili smo šabački odbor, koji je smatrao da bi trebalo izaći na lokalne izbore u Šapcu“, rekla je Sanda Rašković Ivić.

 

Potpredsednica Narodne stranke je povodom Vučićeve izjave da će odbiti rešenje koje će mu stranci predložiti za Kosovo i Metohiju rekla da predsednik Srbije „od svega uvek pravi psihodramu“.

 

„Vučić je rekao ’niste hteli moj predlog’, a on taj svoj predlog nije ni izneo pred parlament. Govorio je stidljivo o razgraničenju, ali nije rekao šta je razgraničenje. Na kraju je sve to stalo jer je video da mu neće proći, a nije mu prošlo jer su skočili narod i Srpska pravoslavna crkva. Vučić nije hteo niti imao snage da ide protiv crkve, a mislio je da će mu razgraničenje proći kao što mu je prošlo otimanje penzija“, rekla je Sanda Rašković Ivić.

Comments

comments