DruštvoZabava

Recite ovo svom partneru i imaćete najbolji seks ikad!

Novo istraživanje pokazalo je da samo jedna rečenica može da učini seks savršenim. Izgovorite je već večeras!

Dr Kristen Mark, seksolog sa univerziteta u Kentakiju nedavno je sprovela jedno istraživanje čije je rezultate objavila na zadovoljstvo mnogih, naročito onih koji su u dugim vezama/brakovima i čiji je seksualni život znatno lošijeg kvaliteta nego na samom početku veze.

Kada pomislite na monotoniju u seksu u braku, sigurno se setite i svih klišea koji se navode kao saveti – oživite strast svećama, kostimima, seksom na neočekivanim mestima i tako dalje.

Retko kom paru je nešto od tih saveta od koristi, ali dr Mark kaže da će ovaj savet sigurno učiniti svoje – recite otvoreno šta to želite u seksu, ali umotano u malu laž. Evo i objašnjenja.

– Čak i kada ste sa nekim godinama, većini ljudi je neprijatno da se sasvim ogoli i kaže svoje najskrivenije seksualne fantazije jer time otkrivamo vrlo ranjiv deo sebe, naročito ako je ta naša fantazija u neku ruku kontroverzna – objašnjava dr Mark. Ali ona, kaže, zahvaljujući svom istraživanju ima i rešenje.

Sve što treba da uradite jeste da kažete da ste imali seksualni san i potom detaljno opišete ono što zaista želite. Time ćete zaštititi svoj ponos i osećanja a opet otvoreno reći partneru šta želite i očekujete.

Dr Mark tvrdi da ova metoda garantovano radi, a vas svakako ništa ne košta da je isprobate već večeras.

(izvor: blic.rs)

Comments

comments