DruštvoZabava

Saveti koje žene mrze…a ne bi trebalo.

Žene ove ljubavne savjete mrze, ali pre ili kasnije shvate da su ispravni.

Pre ili kasnije ćeš upoznati onog pravog.

Ne, nemojte dopustiti da se vaš ljubavni život pretvori u večitu potragu za Onim Pravim. Ne postoji jedan jedini muškarac koji je savršen za vas, već postoje stotine, muškaraca koji bi vam bili savršeno kompatibilni partneri.

Ako se volite, ništa drugo nije važno.

Lepo je kročiti kroz život u romantičnom tonu, ali koliko god ljubav bila snažna, samo od nje se nažalost ne živi. Žalosna činjenica je da možete ludo voleti nekoga ko je potpuno pogrešan izbor za vas iz mnogo razloga. A kada vas se ne poštuje, ne ceni i omalovažava, ljubav nije dovoljna.

Ljubav se ne traži, ljubav nađe vas.

Druženje uvek s jednim te istim ljudima, na jednim te istim mestima teško da će do vas dovesti potencijalnog partnera. Ne kažemo da nije moguće, ali je svakako manje verovatno nego kada širite krug svojih interesa i poznanstava.

Treba da smanjiš očekivanja.

Potpuno je normalno želeti partnera koji će ispunjavati određene karakteristike koje su vam izuezno važne, ali nije normalno odstupati od svojih želja samo kako ne biste bili sami. Uostalom, sve mi imamo poprilično realne želje i nije da sanjamo o božanstveno građenom milijarderu koji se bavi humanitarnim radom i nekim čudom mašta o istim stvarima kao i vi.

Nedopustivo je da vas vidi u lošem izdanju.

Još je davnih dana Merilin Monro izjavila jednu jako pametnu – “Ako muškarac ne može podneti tvoje najgore izdanje, onda definitivno ne zaslužuje ono najbolje”. Holivudska diva je imala pravo.

Comments

comments