DruštvoKorona

Savo Manojlović zarad publiciteta ugrozio zdravlje građana?!

Protest “Sačuvajmo naš parkić” održan je juče, a organizator tog protesta Savo Manojlović svesno je pozvao građane na svojim društvenim mrežama uprkos pandemiji koronavirusa i merama Kriznog štaba za suzbijanje pandemije.

Dok će se večeras u 19 časova odlučivati hoće li se grad Beograd staviti u karantin, Manojlović je na protestu okupio stotinak ljudi i njihovo zdravstveno stanje doveo u opasnost.

Mnoge organizacije otkazale su protestne aktivnosti i performanse usled pandemije pa je tako i Građanski otpor koji je preuzeo subotnje šetnje na protest pre par meseci pozvao ali napomenuo da se građani pridržavaju preventivnih mera.

Protestno okupljanje juče osudili su mnogi građani Banovog Brda tako nam je i M.J. koja je išla na proteste “Sačuvajmo naš parkić” ovaj provela kod kuće.

“Žao mi je zbog svega što rade sa tom zelenom površinom ali ovakvo okupljanje kada imamo jednu ovakvu situaciju je u potpunosti nepromišljeno”, rekla je M.J.

Podsećamo da je Savo Manojlović predsednik Udruženja za zaštitu ustavnosti i zakonitosti, predao brojne peticije Narodnoj skupštini na razmatranje, zalagao se za ukidanje rijaliti programa i učečstvovao i govorio i na nekim od protesta 1 od 5 miliona, a kasnije Bojkot.

“Manojlović se isprofilisao u sklopu tog Parkića iako je i sam svestan da nema zakonskih osnova da tu ostane taj parkić. Meni je jako žao zbog toga ali jednostavno nije u pravu. Mora da pomeri svoj ego i želju za popularnošću sa strane”, rekao je naš sagovornik koji je odlučio da ostane anoniman, a koji je opozicioni kolega Manojlovića.

 

Comments

comments