Zabava

SEKS: Pet poteza koje svaka žena očekuje od muškarca

Svaki muškarac želi potvrdu svoje seksualne moći i potvrdu dobrog nastupa u krevetu. Otkrivamo vam kojih 5 stvari u krevetu želi svaka žena i koje je dovode do tačke najvećeg uzbuđenja.

Kada je seks u pitanju – trikova, poza i tehnika nikada nije previše. Svako znanje koje će pridoneti ispunjenju seksualnih fantazija itekako je dobrodošlo.

1. Da je podigne

Mnogim se ženama sviđa ideja da ih muškarac “zgrabi” i podigne te prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenarij može biti uzbuđujuća.

“Ženske tajne želje u seksu uključuju lagano sputavanje i upotrebu snage partnera kako bi je doveo do uzbudljivog vrhunca.”

2. Da bude pomalo grub

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi da pokaže “grubost”. Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu “grubost” koja će je dovesti do tačke ključanja.

3. Da je veže

Neke žene vole igru dominacije i submisivnosti. Malo vezivanje nečim što je neće povrediti seksi je scenario u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

4. Da je polagano skine

Strastveno “kidanje” odeće je svakako poželjno ali polagano skidanje, lagano potpirivanje vatre, uživanje u svakom delu njenog tela, za većinu žena, može da bude itekako uzbudljivo.

5. Da inicira seks u javnosti

Ne žele naravno napraviti neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije neizvodljiv scenario. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu koja zahteva ekstra oprez.

Comments

comments