Politika

Šešelj će da naudi Vučiću?! Zorana je sa ovom izjavom lupila gore od blatoida!

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da Vlada Srbije neće promeniti strateški pravac zemlje, a to je Evropska unija, ali i da svi koji vode zemlju treba jasnije da pokažu takvu politiku i istakla da “na osnovu ponašanja Vojislava Šešelja smatra da on priprema neko zlo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću”.

PROČITAJTE JOŠ: NAROD PROTIV BANDITSKOG REŽIMA!

“Treba da izbegavamo situacije u kojima pre podne hoćemo u EU, a popodne sa Rusijom. Niko nama ne brani da sarađujemo sa Rusijom, niko nijednom Srbinu ne može da oduzme pravo da voli Rusiju i da nas natera da poništimo istoriju. Ali, vođenje države je racionalan posao, politika se vodi iz glave, a ne iz srca! Rusija će uvek biti u srcu, a glava kaže – Evropa i zapad”, rekla je Mihajlović.

Srbija želi kompromis o Kosovu, ne zato da bismo dobili nekakvu kartu za brži ulazak u EU, već zato što od rešenja ovog pitanja zavisi budućnost Srbije, istakla je Mihajlović.

“Zamrznuti konflikt na Kosovu zamrznuće Srbiju, koja neće moći da se razvija. Neće rešenje da nam donesu ni Rusija ni Amerika, to moramo sami. Ili možemo da čekamo da nam nešto padne s neba sve dok i poslednji Srbin ne ode s Kosova”, rekla je Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: “ZLATNO DOBA” VUČIĆEVE SRBIJE – MAJKA SA DVOJE DECE KOPA PO KONTEJNERU!

Ona je istakla i da na osnovu ponašanja Vojislava Šešelja smatra da on priprema neko zlo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

“Pažljivo gledam šta radi Vojislav Šešelj. I ne mogu da se otmem utisku da Šešelj sprema neko zlo Vučiću! Jer kako drugačije tumačiti njegove opasne nacionalističke provokacije i posete ubicama premijera Đinđića. Nismo valjda zaboravili da je Šešelj igrao šah s ubicama Đinđića u Šilerovoj, da je iz Haga naručio atentat na Tomislava Nikolića”, navela je ona.

PROČITAJTE JOŠ: LIDER NAPREDNJAKA OPET VREĐA NAROD: “ŠTO SE NE ZAKAČITE ZA BANDERE”

(izvor: N1)

Comments

comments