Politika

(VIDEO) BAHATI NAPREDNJAK: Ako vam je skupo gorivo, idite pešice ili javnim prevozom!

Poslanik SNS Vladimir Đukanović, koji se proslavio aferom “Moler” u Državnoj lutiriji Srbije, savetovao je građane da ne moraju da voze automobile ukoliko im je skupo gorivo. On je na svom ličnom vlogu objasnio da je za one koji nemaju para mesto u autobusu.

Kao dobar efekat toga on je naveo da će se rasteretiti gužve u saobraćaju verovatno da bi članovi i funkcioneri SNS-a navaljeni na državni budžet mogli lakše da prođu kroz grad.

PROČITAJTE JOŠ: “ZLATNO DOBA” VUČIĆEVE SRBIJE – MAJKA SA DVOJE DECE KOPA PO KONTEJNERU!

– Na kraju krajeva ako ti je skupo gorivo idi prevozom. Ne moraš baš da voziš. Ne mora baš svako u centar beograda da dođe kolima ili već gde. Nemoj da voziš, idi gradskim prevozom, i onako bi bilo dobro da se rastereti gužva u gradskom saobraćaju – objasnio je Đukanović lepo građanima da je vožnja auta privilegija bogatih.

PROČITAJTE JOŠ: NAROD PROTIV BANDITSKOG REŽIMA!

On je za cenu goriva optužio demokrate, Ruse, NIS i krizu na Bliskom Istoku. On je rekao da su svi koji učestvuju u blokadi partijski aktivnosti koji su plaćeni i dobijaju hranu i vodu, valjda jer je naprednjacima nezamisliv bez finansijskih i prehrambenih stimulansa.

Posebno urenebesno je njegovo objašnjenje da je u Mađarskoj mnogo veća cena nego u Srbiji pa da građani odluče da li oće da žive ko u Evropi ili kao u Makedoniji. Naravno kao kriterijum života u Evropi uzeo je evropsku cenu goriva, a ne novo evropskih plata.

On je pozvao građane da protestvuju ispred NIS-a i pumpi i zapretio građanima da ako država smanji akcize da će se smanjiti socijalna davanja. Izgleda da će plate poslanika i funkcionera ostati iste, jer njihovo smanjenje na snimku nije pominjao.

On je pozvao nadležne i građane koji ne podržavaju protest da ne upotrebljavaju silu ka demonstrantima i da ne sme da se dozvoli da izbije građanski rat.

PROČITAJTE JOŠ: LIDER NAPREDNJAKA OPET VREĐA NAROD: “ŠTO SE NE ZAKAČITE ZA BANDERE”!

Kompletno lupetanje Vladimira Đukanovića, poznatijeg kao Đuka Bizon, možete pogledati ispod u videu.

https://youtu.be/oZz2QtASop0

(izvor: pravda.rs)

Comments

comments