Društvo

SJAJNO: Skoro 200.000 evra za NOVI SAJT VLADE

Zlatno doba donosi i zlatne projekte, a pošto smo rešili problem siromaštva, iskorenili korupciju, podigli prosečne plate na nivo najrazvijeniijh delova Norveške, red je da ostatak novca iz budžeta koji ne curi nego preliva prebacimo i na neke, na prvi pogled, manje bitne projekte.

Tako je Vlada na čijem je čelu Ana Brnabić (da, ovo baš glupo zvuči) odlučila da uradi novi sajt i na njega potrošila vrlo skroman iznos od čak 18.644.000 dinara + PDV, što u ukupnoj cifri dođe negde oko 200.000 evra.

Novi sajt će verovatno moći da kopa naftu, zlato i dijamante jer apsolutno nijedan drugi razlog ne postoji da se ovolika cifra strovali u isti, da podsetimo onomad su tužili Olivera Dulića za negde oko čak 5 puta manji iznos.

Ipak, Brnabić je objasnila da je ovo zaista sjajna ponuda jer su sa firmom “Effecta Solutions” dogovorili čak još 3 sajta (ne znamo kakva) i CRM sistema za celu Vladu (ne znamo kako će ga tačno koristiti, ali kao da je i bitno).

Čestitamo ovom prilikom izradu novog sajta i nadamo se da će reagovati i Predsednik republike koji bi mogao da napravi svoj neki novi sajt po bar 5x većoj ceni jer jednostavno što da ne. A i koga briga izgleda…

Comments

comments