Društvo

Slina je danas najsrećniji čovek u Srbiji: Gazda mu je najzad dozvolio da obuče kabanicu!

Odnos Aleksandra Vučića prema kiši, kišobranima, kapuljačama, kabanicama i drugim vidovima zaklona od padavina je odavno poznat kao, u najmanju ruku, zabrinjavajuć. Da stvar bude još gora, ne samo da on uživa u tome da kisne pred fotografima i snimateljima, već ga uglavnom sledi i čitava ekipa ministara koji se inače nalaze oko njega. Zato je prizor koji smo danas imali prilike da vidimo u Kraljevu zaista jako redak.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ ŽELI SRBIJU BEZ VLADE I PARLAMENTA – PO ERDOGANOVOM RECEPTU!

Za početak, hajde da se podsetimo te tragične priče između Vučića i kišobrana. Svi se jako dobro sećamo kako je na vojnoj paradi 2014. godine naterao ekipu svojih fanova – poznatijih kao “ministri u Vladi” – da kisnu na pljusku bez kišobrana ili kabanica.

Prvi red, u kojem se nalazio i Nebojša Stefanović, bio je pod posebno velikim pritiskom da kisne bez zaštite, jer nećemo valjda ostaviti utisak da smo neki slabići koji se boje malo kiše. Bolni izraz lica na faci ministra unutrašnjih poslova govori više od hiljadu reči, ali izdržao je da ne posustane.

PROČITAJTE JOŠ: LUDILO SNS-OVOG POSLANIKA: NEMAČKI SUDIJA SE SVETIO ZA PORAZ U DRUGOM SVETSKOM RATU, SRBI SU “MALI RUSI”?!

Slična je situacija bila i početkom ove godine, kad je bio u poseti Kosovu i naterao sve redom da gologlavi šetaju po mećavi, ali izgleda da je sada rešio da konačno pusti Nebojšu iz Beograda da malo odahne i dozvolio mu da obuče kabanicu.

Vučić i Stefanović se danas nalaze u Kraljevu, gde se održava vežba pripadnika Vojske i MUP-a Srbije “Zajednički udar 2018”, a budući da je vreme promenljivo i kišovito – predsednik, je, logično, gologlav. Ali, za razliku od svih prethodnih situacija, Nebojša Stefanović NOSI KABANICU.

I pogledajte mu samo blaženi izraz lica!

Čoveku je ponekad zaista jako malo potrebno za sreću. Nebojši Stefanoviću još manje.

PROČITAJTE JOŠ: SNS-OVI DIREKTORI DOVELI RADIO TELEVIZIJU VOJVODINE NA KORAK OD BANKROTA!

(izvor: noizz.rs/Ljubica Krstić)

Comments

comments