DruštvoPolitika

SNS kartel oteo 79% glasova u Pećincima?!

Sudeći po preliminarnim rezultatima na glasanju održanom danas, SNS kartel je u Pećincima osvojio oko 79% glasova.

Ovo je zaista neuobičajen i nenormalno visok rezultat. Ovaj rezultat je svakako deo ucena, pretnji, batinanja i torture koju je kartel sprovodio nad građanima ove sremske opštine.

U ostalim mestima kartel je osvojio najviše glasova, ali daleko manje nego u Pećincima.

Želimo da čestitamo bandi na ovoj pobedi, da čestitamo njima ali i da posebno podsetimo sve vas. Sve vas koji živite loše, sve vas koji nakon ovih 5 godina vlasti Aleksandra Vučića ne osećate nikakav boljitak, čak naprotiv, da vas očekuju izbori u Beogradu. A osim toga i republički izbori.

Da je pobeda moguća, Negotin, Mionica, Preševo i ostala mesta su dokaz za to.

Oni su osvojili pobedu nakon laži, ucena, pretnji, batinanja i fizičkog zlostavljanja neistomišljenika. Hajde da se ujedinimo ljudi, poslednji momenat je došao, hajde da im u Beogradu, a potom i na republici kažemo doviđenja i preuzmemo svoju sudbinu u svoje ruke.

Hajde da ova pobeda bude pirova pobeda za kartel, a i oni su svesni toga. Mi verujemo u to i verujemo da nakon događaja čiji smo svedoci danas bili, više nikada sns kartel neće sa osmehom na licu dočekati brojanje glasova.

Hajde da Aleksandru Vučiću omogućimo da se napije, ali ovaj put da se napije od muke, tako što će se suočiti sa izbornim porazom u Beogradu, a potom i u ostatku Srbije, a da nakon toga zaista vredno radimo na sebi, svojoj sadašnosti i svojoj budućnosti u našoj državi.

 

Comments

comments