Politika

SNS-ovac pre godinu dana “ojadio” budžet za 3 MILIONA, a optužnice još nema!

Iako se narednog meseca navršava godinu dana od hapšenja bivšeg predsednika Opštine Palilula Bobana Džunića, koji se sumnjiči da je ovu Opštinu “ojadio” za 3 miliona dinara, kako kažu u Višem javnom tužilaštvu, protiv njega još nije podignuta optužnica.

Džuniću su lisice na ruke stavljene u pompeznoj policijskoj akciji “Signal”, juna 2017. godine, ali do danas protiv njega nije podignuta optužnica. U Višem javnom tužilaštvu kažu da je istraga i dalje u toku.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SAD DONIRAO 1.400.000 ZA AJU JUNG!

Podsetimo, juna 2017. godine, u velikoj policijskoj operaciji “Signal”, između ostalih, uhapšen je i donedavni direktor Elektrodistribucije i bivši predsednik Opštine Palilula Džunić (na slici ispod, skroz desno).

On se tereti da je u vreme dok je bio predsednik Opštine Palilula proneverio oko 3 miliona dinara iz projekta Evropske unije “Living green”. Nakon hapšenja, Džuniću je bio određen pritvor od 30 dana, međutim, zbog bola u grudima, on je bio prebačen u niški Klinički centar, gde je proveo jedan dan. Pritvor je ukinut nakon 30 dana, kada su, kako su tada rekli u Višem sudu, saslušani svi svedoci za koje je bilo procenjeno da bi Džunić mogao da utiče na njih.

PROČITAJTE JOŠ: PREVAZIŠLA ČAK I MAJU GOJKOVIĆ: POSLANICA NADA PRISTUPILA ŠESTOJ STRANCI!

Inače, novinarima su i novembra u Tužilaštvu rekli da rade na ovom slučaju, a za Džunića postoje 2 puta – ili će tužilaštvo podignuti optužnicu, koju bi Sud trebalo da potvrdi, ili će krivičnu prijavu odbaciti, nakon čeka bi ovaj funkcioner SNS bio oslobođen.

Što je, izgleda i cilj ove farse od podizanja optužnice u Nišu (čiji detalj možete da vidite na slici iznad).

PROČITAJTE JOŠ: BAHATO: SNS-OVAC ZA DAN ZALJUBLJENIH POKLONIO ŽENI MESTO U NADZORNOM ODBORU!

(izvor: juznevesti.com, gerila.rs)

Comments

comments