Politika

“SNS prikazuje pucnjavu na Maradonu kao “povredu na radu”, hoće da mi plaćamo lečenje”!

Pucnjava u kojoj je u Pančevu ranjen MMA borac Vladimir Jovanović – Maradona, dobija politički epilog. Maradona je izgleda, član SNS-a i zaposlen je po partijskoj liniji u javnom preduzeću. Ove tvrdnje danas je iznela narodna poslanica Nove stranke, Marinika Tepić.

„Zahtev Željka Sušeca da me BIA proveri da li sam saradnica stranih obaveštajnih službi i da li radim na rušenju ustavnog poretka, traljav je pokušaj da Aleksandar Vučić i njegova kamarila prikriju sve protivzakonite i kriminalne radnje kojima pokazuju bezrezervnu ljubav prema novcu, tuđem naravno, odnosno našem, budžetskom.

PROČITAJTE JOŠ: BAHATO: SNS-OVAC ŽENI ZA DAN ZALJUBLJENIH POKLONI MESTO U NADZORNOM ODBORU!

Kao i prikrivanje puteva nelegalno stečenog novca iz kriminalnih radnji koji legalizuju kroz državne građevinske i druge projekte“, kaže za Danas Marinika Tepić, poslanica Nove stranke.

Podsetimo, Željko Sušec, poslanik SNS, sa skupštinske govornice zatražio je od Bezbednosno-informativne agencije da proveri „da li Marinika Tepić ima određene posredne i neposredne kontakte sa licima za koje postoji osnovana sumnja da sarađuju sa stranim službama i agentima stranih službi, koje rade na rušenju poretka i destabilizacije Srbije“. Sušec je zatražio i da BIA u skladu sa svojim zakonskim ovlašćenjima o odgovoru na ovo pitanje obavesti članove Odbora za kontrolu službi bezbednosti na zatvorenoj sednici.

Tepićeva za kaže da naprednjake zapravo „žulja njeno neprestano podsećanje da je takozvani MMA borac Vladimir Jovanović Maradona, izrešetan u kriminalnom obračunu u Pančevu, bio odbornik i član Srpske napredne stranke i zaposlen u JP „Zelenilo“ u Pančevu po partijskoj liniji.

PROČITAJTE JOŠ: PREVAZIŠLA ČAK I MAJU GOJKOVIĆ: POSLANICA NADA PRISTUPILA ŠESTOJ STRANCI!

– Sada pokušavaju da „završe“ da mu je to upucavanje, pazite, bila povreda na radu! Dakle da mu to Pančevci još i plate iz budžeta, to je valjda taj „rad“. Zato ih žulja moje pitanje da li je republička javna tužiteljka Zagorka Dolovac uopšte živa?! To najuže grlo pravne države i države prava koje mesecima spava. I prikaza se, eno je slika se danima, mada samo sa strancima, ali ako je nisam isterala na sunce u februaru, uspela sam bar u maju“, ističe Tepićeva. Ona smatra da naprednjacima ne prija ni dodatna zainteresovanost stranih medija za fašizaciju Srbije.

Prema njenim rečima, posle intenzivnih višemesečnih pretnji koje je dobijala iz medija i sa ulica Beograda, navele su i BBC da napravi dokumentarac o tome šta britanski fašista DŽim Douson radi u Srbiji i kako je baš ovde našao utočište nakon hapšenja u svojoj zemlji i progona iz Mađarske. Konstatuje takođe da su uloženi nadljudski napori da se o tom dokumentarcu ništa ne sazna u zemlji Srbiji.

„Ipak, nemoguće je da Vučić i sa stotinu braće, a kamoli sa jednim, uspeva da toliko drže stegnut obruč informacija, da se spreči da one stignu do stranih državnika, funkcionera ili medija, ili da da stignu onakve kakvim ih Vučići spakuju. I uprkos svim bipolarnim i tripolarnim posledicama i silnim potkupljivanjima stranih lobista, ne mogu baš sve da potkupe i baš sve da ućutkaju. Tako se dogodi, zamislite, i da se naš glas čuje, da neki evropski organi reaguju na moje otvoreno pismo upozorenja međunarodnoj javnosti o fašizaciji Srbije. Ako Vučićev poslanik to zove radom za strane službe i rušenje ustavnog poretka Republike Srbije, dakle čita Vučićevu poruku – onda bi trebalo uvesti kao praznik dan kada će se taj Sušec vratiti svom konobarskom poslu, a Vučić da nosi gajbice Šešelju i Tomi i nikada više ne odlučuju u naše ime“, poručuje Marinika Tepić u odgovoru na pitanje ima li istine u navodima da se sastaje sa stranim agentima u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SAD DONIRAO 1.400.000 ZA AJU JUNG

(izvor: danas.rs)

Comments

comments