Društvo

SNS priznaje da se stidi svojih kandidata

Danas je Istinomer objavio veoma čudnu i zabrinjavajuću priču o situaciji kada je izvesna Bojana iz SNS, greškom (ili ne) pozvala na telefon jenog od novinara ovih portala.

Odvojte par minuta i pročitajte i poslušajte, tiče se svih nas:

Mislila sam da me zove manijak, a zvala me Bojana iz SNS

Da sumiramo, izvesna “Bojana” iz glavnog štaba SNS kartela je nekako došla do broja telefona osobe koja nema nikakve veze sa kartelom i to je veoma zabrinjavajuće. Odakle Srpskoj Naprednoj Stranci svi naši podaci i šta zaista sve znaju o nama je tema koja zaslužuje poseban tekst, feljton i optužnicu.

Ono što je takođe “jezivo” u celoj situaciji jeste predstavljanje liste “zato što volimo Beograd”.

Ukoliko poslušate audio snimak, čućete kako Bojana tvrdi da Siniša Mali i Goran Vesić nisu na listi kartela. I da na istoj njihova imena ne vidi. Poštovana Bojana, pogledajte pod rednim brojevima 3. i 5. tamo su obojica. SNS se definitivno stidi svojih kandidata, samo su potvrdili ono o čemu duže vreme pričamo.

Osim toga, Bojana u jednom momentu nabraja “uspehe” koje je kartel napravio u prethodne 4 godine. I tu kaže kako je projekat Beograd na vodi izgrađen i to ne samo da je izgrađen, nego je učinjeno u rekordnom roku. Podsetimo, Vučić je obećavao da će kula biti gotova i da će početi useljavanje pre 2016. godine. U trenutku pisanja teksta već smo zagazili u 2018. i kula nije ni počela da se gradi. Takođe, Bojana se diči time što su otvorili NEKE fabrike (da, rekla je NEKE) i zaposlili 12.000 ljudi. Laž.

Još jedna gnusna laž je da se Vučić nalazi na listi. I da je nosilac liste. Ne Bojana, Vučić se ne nalazi na listi. Dovoljno kršenje Ustava je što lista nosi njegovo ime, bilo bi previše da se još kandiduje i za mesto odbornika.

Kad sumiramo, u 5 minuta koliko razgovor traje Bojana je sve slagala. Bukvalno sve. Počevši od toga kako je dobila broj, zašto zove, pa do svih ostalih informacija kojima vrbuje novinara Istinomera da glasa za kartel.

Pozivamo vas još jednom da pročitate tekst na Istinomeru i poslušate audio snimak. Javite nam ukoliko i vi dobijete sličan poziv, važno je znati kakve sve podatke SNS ima o nama. Jednom će zatrebati za optužnicu.

 

 

Comments

comments