Politika

SNS teroriše u Boru: Ucenjuju i maltretiraju sve koji nisu glasali za njih!

Ubedljive pobede na lokalnim izborima tokom ovog meseca (doduše, posle očiglednih izbornih krađa) nisu dovoljne kartelu pod komandom Aleksandra Vučića! Izgleda da se Veliki vođa i njegovi poslušnici neće smiriti sve dok ne budu imali 100 ili više procenata podrške.

PROČITAJTE JOŠ: KAMPANJA JE JEDNO, REALNOST DRUGO – METRO NE PRE 2027.

Na svakodnevne probleme koje imaju građani koji su odlučili da tokom izbora u Boru glasaju za neke opozocione stranke, ukazao je pokret Dosta je bilo.

Oni kažu da se tortura prema građanima Bora koji su podržali listu DJB i Dveri se nastavlja i nakon izbora. Spiskove podrške našla se u rukama direktora RTB koji je prvih dana nakon izbora krenuo da preti radnicima i da ih premešta na druga radna mesta. Određene radnike, uglavnom visokoškolce su suspendovali, navodno pod izgovorom loših rezultata.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEVA PREDSTAVA ZA NAROD – SRBIJA JE VEĆ IGRALA PROTIV KOSOVA

– Prave se spiskovi radnika za plaćena odsustva na koje se stavljaju radnici koji su se u kampanji izjasnili da neće glasati za SNS. Pozivamo sve radnike kojima se ovo dešava da nam se jave, pružićemo im pravnu podršku. Pozivamo i građane koji nam nisu dali glas, a koji su se prepoznali u torturi menadžmentra RTB Bor, ali i u zdravstvu i školstvu, da nam se jave, rekao je Branislav Mihajlović (na slici), narodni poslanik DJB.

Kompletnu konferenciju za štampu pokreta DJB u Boru možete pogledati na u videu koji sledi.

PROČITAJTE JOŠ: NOVI IZBORI, STARA PLJAČKA – SNS OTIMA IZBORE U PALANCI!

(izvor: dostajebilo.rs)

Comments

comments