Politika

SOROŠ OPET BIO U BEOGRADU: Slika koja dokazuje da je Jeremić bio u pravu!

Beograd, 20. aprila 2018. - Predsednik Srbije Aleksandar Vucic sastao se danas sa zamenikom predsednika Upravnog odbora Fondacije za otvoreno drustvo Aleksom Sorosem. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

Pre par dana se ponovo potegla rasprava na društvenoj mreži “twitter”, nakon što je predsednik Narodne Stranke, Vuk Jeremić, objavio informaciju da se gazda naprednjaka po ko zna koji put tajno sastao sa Aleksandrom Sorošem.

Nedugo zatim oglasila se i Laura Silber, glavna službenica za komunikacije u fondaciji “Otvoreno društvo”.

No, ono što je svakako privuklo pažnju jeste fotografija Aleksandra Soroša koju je lično postavio na svoj tviter profil:

Nakon toga i sam Vuk Jeremić je Lauri Silber odgovorio uz poruku da prestane da vređa inteligenciju naroda u Srbiji.

Dakle, ako imamo jasnu fotografiju da su se Soroš i takozvana predsednica Vlade sastali, zbog čega nemamo informaciju o tome da li se sastao i sa Vučićem i šta je sa njim pričao?

Ili možda treba da poverujemo da važne sastanke predvodi Ana Brnabić, koja nije prisustvovala ni prijemu premijera Grčke, Bugarske i Rumunije, iako bi po svim zakonima logike trebala.

Nažalost, zbog čega se skoro svaki mesec tajno sastaju Vučić i Soroš i šta dogovaraju, ostaće tajna, a za to vreme zamajavaće nas njegovim herojskim podvizima da krsnu slavu proslavlja u Briselu, da donosi posne pite i ostale neverovatno važne stvari za budućnost Srbije.

Comments

comments