Društvo

Šotra: Vučić je “autobusokrata”, ima autobusa i statista koliko god hoće

Reditelj Zdravko Šotra kaže da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić “autobusokrata” navodeći da vlast “ne rizikuje nijedan skup bez velikog učešća autobuskog saobraćaja”.

PROČITAJTE JOŠ: NOVO “GENIJALNO” OBJAŠNJENJE: PLATE BI BILE 500 EVRA DA NIJE PROMENJENA METODOLOGIJA?!

“Snimao sam, u Novom Sadu, seriju o Lazi Kostiću neposredno pre poslednih predsedničkih izbora, mučili smo muku da popunimo ulice statistima jer nismo imali budžeta da pravimo masovne scene. Od tada profesionalno zavidim predsedniku. On može da pravi masovne scene, ima autobusa i statista koliko god hoće”, rekao je Šotra za novi broj nedeljnika NiN, govoreći o tome da li je Vučić autokrata.

Šotra kaže da je “dubina stvarne tragedine koju živimo” što Vučić “veruje da su ti dovedeni statisti – autentični narod koji je sam došao”.

PROČITAJTE JOŠ: BRŽA, JAČA, BOLJA…SRBIJA NA 71. MESTU PO KVALITETU ŽIVOTA NA LISTI OD 80 ZEMALJA!

Na pitanje zašto podržava Savez za Srbiju, Šotra kaže da podržava svaku nadu da se nešto promeni i pita: “Šta drugo može biti nada da je promena moguća nego da se okupe svi kojim imaju jedan cilj”?

On je rekao da je jedini cilj koji postoji da ode čitav sistem koji je Vučić stvorio.

“Ne mogu da pojmim kako nam se desilo da pored svog iskustva koje smo prošli dođemo do tačke da jedan čovek predstavlja sve i da njegov odlazak zaista znači promenu sistema. Trivijalno je, ali je tako”, naglasio je Šotra.

PROČITAJTE JOŠ: I SPORTISTI PODRŽAVAJU PROTESTE: ULTRAMARATON “1 OD 5 MILIONA” U PETAK, 8. MARTA!

(izvor: N1)

Comments

comments