Politika

Sprema se IZBORNA KRAĐA: u Lučane se doselilo 300 LJUDI?!

O nepravilnostima tokom izborne kampanje u Lučanima poslednjih dana često se oglašavao Savez za Srbiju, a danas je to učinila i odbornica Grupe građana Za napredniji Čačak Violeta Marković.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆU, KO JE TVOJA TETKA IZ KANADE?!

Prema informacijama sa kojima raspolaže, birački spisak u ovoj iopštini povećan je poslednjih meseci za čak 300 lica, jer s enavodno toliko građana doselilo u ovu opštinu. Ona je to podelila na svom FB nalogu.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ OPLEO PO PREDSEDNIKU OPŠTINE: HTEO JE DA SE UVUČE U D*PE VOĐI!

U opštini Lučani se za proteklih par meseci rodilo 300 velikih, odraslih, punoletnih beba, sa pravom glasa. ? Kažu da je to brojka novoprijavljenih SNS glasača na adresi lučanske opštine. #izbori #dragačevo

Podsetimo, na poslednjoj konferenciji za novinare, jedan od lidera Saveza za Srbiju Boško Obradović rekao je da ima informacije da se sprema izborna krađa i da će pristalice SNS iz vojvođanskih gradova prijaviti prebivalište u Lučanima kako bi mogli da glasaju na izborima u ovoj opštini 16. decembra. Savez za Srbiju je na osnovu Zakona o pristupu informacijama od javnog značaja zatražio od Policijske stanice Lučani da dostavi podatke koliko se građana poslednjih meseci doselilo u Lučane.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC NEBOJŠE STEFANOVIĆA PRODAJE ORUŽJE SAUDIJCIMA!

(izvor: ozonpress.net)

Comments

comments