Politika

Srbi sa KiM oštri: “Vučić je bedna kukavica”!

U svom višesatnom nastupu na „Hepi“ televiziji, predsednik Srbije je u istu ravan stavio Briselski i Dejtonski sporazum, što je gola laž. Dejtonskim sporazumom Srbi iz BiH dobili su sve. Vojsku, policiju, pravosudni sistem, telekomunikacije i sve drugo. Briselskim sporazumom Aleksandar Vučić je separatistima u Prištini predao sve. I policiju, i pravosudni sistem, i telekomunikacije kao i prećutnu saglasnost za formiranje vojske Kosova.

Prema predstavnicima separatističkih vlasti iz Prištine ophodi se kao prema međunarodno priznatim državama uz isticanje njihovih državnih simobala. U Parizu na proslavi sto godina od pobede u Prvom svetskom ratu, iako mu je savetovano da ne ide jer je na skupu bila i zastava samoproglašene republike Kosovo, on je predlog odbio, govoreći „zar treba ja predsednika Francuske da teram u majku majčinu“. Smeštajući ga na proslavi u magareću klupu organizatori su mu i „majku majčinu“ i „oča očevog“ nanizali i ponizili. Nažalost, najmanja je šteta što je on ponižen, već je ponižena Srbija.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC NEBOJŠE STEFANOVIĆA PRODAJE ORUŽJE SAUDIJCIMA!

I to nije jedino poniženje Srbije. Separatisti iz Prištne su podigli porez prvo na 10 a onda i 100% na svu robu koja stiže iz Srbije u južnu srpsku pokrajinu. Odgovor Aleksandra Vučića je mlak i beskrvan jer je bedna kukavica. CEFTA sporazum je inače stvoren da na robu koja ide prema Kosovu Srbija ne naplaćuje carine. Ako je Priština prekršila sporazum onda Srbija samo treba da poštuje Ustav i da na svu robu koja iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije i drugih zemalja a ide prema Kosovu naplati carine. Ali ova vlast to ne sme da učini jer je Aleksandar Vučić bedna kukavica. Po već ustaljenom receptu on podiže borbenu gotovost, zakazuje Savet za nacionalnu bezbednost, što za efekat ima presipanje iz šupljeg u prazno.

I to nije jedino poniženje Srbije. Danima je vlast najavljivala dolazak ruskog voza iz Beograda u Kosovsku Mitrovicu a on je stigao samo do Raške jer ga je na prve pretnje iz Prištine Aleksandar Vučić tu zaustavio. Zaustavio ga je jer je bedna kukavica.

Ni hapšenje Marka Đurića nije izazvalo nikakvu reakciju Beograda zato što je Aleksandar Vučić bedna kukavica.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ OPLEO PO PREDSEDNIKU OPŠTINE: HTEO JE DA SE UVUČE U D*PE VOĐI!

Kada su ROSU policija i Hašim Tači krstarili jezerom Gazivode adekvatnog odgovora iz Beograda nije bilo. Nema ga jer je Aleksandar Vučić bedna kukavica.

Kumanovskim sporazumom predviđeno je da do hiljadu vojnika i policajaca Srba dođu u južnu srpsku pokrajinu. Umesto da u slučaju formiranje vojske Kosova on upozori predstavnike Zapada da će da ispuni ovaj deo sporazuma on se zadovoljava time da navodno vojska Kosova samo ne ide na sever Kosova i Metohije. Takav njegov stav proističe iz toga što je bedna kukavica.

I dok separatisti iz Prištine ponižavaju Srbiju tzv. Srpska lista i dalje ne napušta niti skupštinu niti separatističku vladu iz Prištine. Ne izlaze jer je Vučić bedna kukavica pa ih sprečava da je napuste.

U tački pet odluke Vlade Srbije od 6. decembra 2012. godine, kada je Aleksandar Vučić uspostavio granicu prema južnoj srpskoj pokrajini, stoji da će u slučaju bilo kakvih problema Beograd odbaciti integrisano upravljanje graničnim prelazima. Iako postoji problem zbog povećanja stope poreza od 100% Aleksandar Vučić ne sprovodi odluku u delo jer je bedna kukavica. Ovu odluku dostavljamo u prilogu.

Ova nemoć aktuelnih vlasti u Srbiji koja sve više dobija sindrom „nejakog Uroša“ zagorčava život i ponižava Srbe i na Kosovu i Metohiji. Narodna poslovica Srba sa Kosova i Metohije kaže: „nije što su me bili, nego što će da se navade“ a Albanci su se baš navadili jer je Aleksandar Vučić bedna kukavica.

Pokret “Otadžbina”

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆU, KO JE TVOJA TETKA IZ KANADE?!

(izvor: srbin.info)

Comments

comments