PolitikaUncategorized

Srbija 21 skuplja potpise u lokalnim kancelarijama DS?!

Na zvaničnoj Facebook stranici političke organizacije „Srbija 21“ objavljene su slike iz Srbobrana sa porukom „Sakupljanje potpisa za našu izbornu listu!“, a nakon koje su oni upućeniji primetili da se prikupljane potpisa za lokalne izbore obavlja u kancelarijama „Demokratske stranke“ (DS).
Ispod slika jedan korisnik ove društvene mreže je upitao „Šta će SNS u prostorijama DS-a“, ali je njegov komentar ubrzo uklonjen od strane administratora stranice.
Zanimljivo je i to da juče, a kako prenosi portal „Južne vesti“, raspušten Gradski odbor DS u Nišu zbog korišćenja stranačkih prostorija za skupljanje potpisa za druge organizacije.
Tokom prethodnih dana „Srbija 21“ je najavila učešće na republičkim i lokalnim izborima u preko sto opština zajedno sa „Vojvođanskim frontom“ (VF) koju predvodi Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV), „Strankom moderne Srbije“ (SMS) i „Građanskim demokratskim forumom“ (GDF) u okviru koalicije „Ujedinjena demokratska Srbija“ (UDS).
Znači li ovo da će funkcioneri lokalnih odbora DS izlaziti na izbore sakriveni na listi „Srbija 21“ i tako potvrditi navode Pokreta #1od5miliona o neprincipijalnom bojkotu opozicije, ostaje nam da vidimo u narednim nedeljama.

Comments

comments