Politika

Šta ti pričaš čoveče? Popović: Napadaju me jer sam patriota…

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj Nenad Popović izjavio je da su njegov patriotski odnos prema Srbiji i Rusiji osnovni razlozi za napade kojima je izložen u javnosti.

“Verujte mi, kada bih ja rekao da sam protiv Rusije i da sam za NATO pakt, svi napadi bi nestali”, rekao je Popović, koji je i lider Srpske narodne partije za televiziju “Pink”.

On je podsetio da je podneo prijavu protiv istraživačke mreže “Krik” zbog teksta lažnih informacija.

Krik je objavio tekst u kome su otkrili da se u Rajskim papirima pominje Popović zbog posedovanja kompanija u ofšor zonama.

Komentarišući predstojeće beogradske izbore, Popović je kritikovao bivšeg gradonačelnika Dragana Đilasa, jer su u vreme njegove vlasti promenjena imena ulica koje su bile nazvane po onima koji su glavni grad oslobađali od fašista.

“To je bio pokušaj da se posvađamo s Rusijom”, ocenio je Popović i dodao da u prilog tome govori i činjenica da je Ukrajina posle rata sa Rusijom ukinula imena ulica ruskim antifašistima.

“Početak rušenja Srbije uvek je počinjao od toga da se prekidaju odnosi sa Rusijom”, istakao je on i naglasio da aktuelna vlast u Beogradu jako dobro radi.

(Izvor: N1)

Comments

comments