Politika

“Suština Sporazuma sa narodom jeste promena sistema”

Potpredsednik Narodne stranke Nikola Jovanović, koji je i zamenik šefa odborničke grupe Savez za Srbiju u Skupštini Beograda, izjavio je danas da Sporazum sa narodom odražava rastući konsenzus u narodu da kompletan sistem mora da se menja, a da je naprednjačka vlast najveća prepreka toj promeni.

PROČITAJTE JOŠ: VOJNI SINDIKAT PODRŽAO PROTESTE

„Aktuelna vlast je pokupila sve najkorumpiranije aktere iz devedesetih, dvehiljaditih i sve najgore od onoga što danas postoji na političkoj sceni. Da bismo promenili sistem, moramo da promenimo ovu vlast, i to je suština ’Sporazuma sa narodom’“, naglasio je u pisanoj izjavi Jovanović, koji je učestvovao, na inicijativnom sastanku, održanom u opštini Stari Grad, povodom formiranja Asocijacije nezavisnih i slobodnih odbornika.

Jovanović je istakao je da je formiranje Asocijacije nezavisnih i slobodnih odbornika prvi korak u novoj fazi borbe protiv vlasti Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE JOŠ: PANIKA U SNS: NE MOGU DA ISPUNE KVOTE, NAREĐENJE ZA VRANJE – 9.000 LJUDI!

„Odbornici opozicije su izašli iz skupština lokalnih samouprava, ali će se svim alternativnim sredstvima boriti za interese gradjana, a protiv režima“, napomenuo je Jovanović.

Jovanović je istakao da vlast nema odgovor na bojkot institucija i eventualnih izbora koji bi bili održani pod postojećim nedemokratskim uslovima, i da je ovo „početak njihovog kraja“.

PROČITAJTE JOŠ: VLASTI U UŽICU UKINULE STRUJU ZA PROTESTE!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments