Društvo

Sutra protest u Kruševcu: Šest meseci od napada na Borka Stefanovića

Protestna šetnja #1od5miliona u Kruševcu biće održana u subotu, 1. juna u 19 časova, povodom pola godine od napada na jednog od lidera opozicije Borka Stefanovića u Kruševcu, najavili su organizatori.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ: OVO JE NAJVAŽNIJA VEST U SRBIJI

„Još uvek smo na ulici i borimo se za naša prava“, poručili su oni.

PROČITAJTE JOŠ: BLOKADA: RUSIJA OBUSTAVILA UVOZ MESA OD 4 SRPSKE KOMPANIJE

Okupljanje građana u Kruševcu će početi u 17 časova na Trgu kosovskih junaka na platou ispred Doma sindikata gde će biti formirana „Slobodna zona“, a od 19 časova će biti organizovana protestna šetnja.

Loading…

Građanima će se, kako knajavljuju organizatori, na gradskom trgu obratiti predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, zamenik predsednika i napadnuti Borko Stefanović, predsednik Dveri Boško Obradović i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

„Šest meseci od brutalnog prebijanja Stefanovića u Kruševcu, šest meseci od početka kraja ovog režima nastavljamo našu borbu. Kruševac je prvi započeo ono što smo svi nastavili. Pozivamo Vas da ispratite protest u Kruševcu, i još jednom stanete rame uz rame sa svim slobodnim građanima. Nasilje i prebijanje neistomišljenika je oružje ove vlasti, a mi smo tu da im kažemo da na to nećemo ćutati“, naveli su organizatori protesta.

PROČITAJTE JOŠ: DIKTATOR KOD DIKTATORA: ERDOGAN KOD VUČIĆA U NAREDNA DVA MESECA

(izvor: danas.rs)

Comments

comments