Politika

SzS ponudio građanima da na protestu u subotu potpišu Sporazum sa narodom

Potpisnici “Sporazuma sa narodom” odlučili su da taj dokument ponude građanima na potpisivanje u subotu, u Beogradu tokom protestne šetnje “Jedan od pet miliona”, izjavio je danas jedan od osnivača Saveza za Srbiju i predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović.

PROČITAJTE JOŠ: PROVALJEN SARADNIK LAVA PAJKIĆA, KRIJE SE ISPOD FANTOMKE U NOVOM SPOTU KOJI BLATI OPOZICIJU!

Veselinović je za agenciju Beta kazao da će “Sporazum sa narodom”, nakon Beograda ponuditi i građanima u drugim gradovima.

“Udružena opozicija se ovim dokumentom obavezela na sedam ključnih tačaka kojima se garantuje promena sistema, a ne samo vlasti. To je ono što nudimo građanima, a oni će svojim potpisom u subotu, ali i nakon toga, moći da ‘overe’ Sporazum i da nas kontrolišu u njegovom sprovođenju”, rekao je Veselinović posle današnjeg sastanka potpisnika “Sporazuma sa narodom”.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): EVO KAKO IZGLEDA CASTLE, SNS BOTOVSKA MAŠINERIJA

On je podsetio da su do sada 34 opozicione političke organizacije potpisale “Sporazum sa narodom”, kao i pojedini opozicioni narodni poslanici, te da se sada čeka saglasnost građana kako bi se formirao jedinstveni front opozicije i naroda i povela “beskompromisna borba ne samo za smenu režima Aleksandra Vučića, već za vraćanje slobode i demokratije u Srbiju”.

“Niko iz opozicije se ne sme više šaliti sa narodom, nemamo prava na greške, toga smo svesni i spremni smo da prihvatimo svaki sud javnosti”, poručio je Veselinović.

PROČITAJTE JOŠ: UPOZNAJTE DRAGANA JOVANOVIĆA, MOŽDA I NAJGOREG LOKALNOG SNS ŠERIFA

(izvor: N1)

Comments

comments