Politika

Teške optužbe SNP NAŠI: “Šapić je Vučićev lažni opozicionar”

SNP “Naši” raskrinkaće još jednog u nizu Vučićevih lažnih opozicionara,a ovoga puta reč je o Aleksandru Šapiću.

Režim Aleksandra Vučića koji sprema izdaju Kosova i Metohije ne žali novca kako bi u što kraćem vremenu stvorio niz “patriotskih” organizacija koje će ga podržati u veleizdaji.

Kao što se može primetiti sasvim iznenada i niotkuda pojavljuje se stranka SPAS – Srpski patriotski savez, a za njenog lidera bira se Aleksandar Šapić, desna ruka Aleksandra Vučića za krađu glasova opozicije i ispomoć režimu.

Aleksandar Šapić sada je dobio ulogu “patriote” koji treba da podrži izdaju Kosova, a oko sebe okuplja “eminentne” kadrove poput Vladana Glišića koji je promenio više stranaka od Maje Gojković (DSS, Dveri, Srpska Mreža, Slobodari, SPAS) i koji se ne skida sa režimskih medija Pinka, Hepija i emisija kod Marića i Sarape i izdaju Kosova pokušava da pokrije drugim “gorućim” temama.

Šapić i režimski priključci imaju samo jedan jedini cilj, a to je stvaranje lažne patriotske opcije koja će služiti interesima Aleksandra Vučića i izdaji Kosova.

Ne treba zaboraviti da je Šapićeva vlast na Novom Beogradu servis za zapošljavanje svih lažnih nacionalista, počevši od SRS i Šešeljevih sinova, pa na dalje.

SNP “Naši” pozivaju građane da ne nasedaju na režimske podvale i ljude koji nemaju veze sa srpskim rodoljubljem i služe jedino kao jeftina ponuda kako bi Vučić što lakše izdao Kosovo.

Informativna služba

SNP “Naši”

Comments

comments