Politika

UZEO VIŠE I OD AJE JUNG: Lazar Ristovski dobio od države 84 MILIONA!

Mnogima je nekada bio omiljeni glumac i simpatičan lik, a onda je Lazar Ristovski rešio da podrži Aleksandra Vučića. Sećamo se njegove izjave da su svi ostali “mrsomudi” i da zbog toga on staje uz velikog vođu. Međutim, deluje da nije ovo sve učinio samo zbog ljubavi prema liku i delu A.V.

PROČITAJTE JOŠ: KO JE OVDE LUD: VLADA DAJE PARE AERODROMU U BANJALUCI, A UCENJUJE NIŠ?!

Naime, Ristovski je krajem prošle godine od države dobio ukupno 84 MILIONA DINARA na ime svog filma “Čarape Kralja Petra”. Sve se jasno može videti sa fotografija koje slede:

Za naše čitaoce koji možda ne znaju, firma “Zillion film” je u vlasništvu Ristovskog. Dakle, od FCS (Filmski centar Srbije, državna ustanova pod kontrolom Vlade) je dobio najveći deo novca, a kako vidimo iz ovog ugovora, direktno je “pomogla” i Vlada. Međutim, to nije sve.

Na ovoj slici ste mogli da vidite da se u čitavu priču uključio i grad Novi Sad, pa je tako Ristovski dobio i još 10 miliona od građana Novog Sada.

PROČITAJTE JOŠ: GRAFITI SA OLIVEROVIM LIKOM ŠIROM ZEMLJE, VUČIĆ I SLINA I DALJE ĆUTE

Ako vam je lakše da sračunate u evrima, Lazar Ristovski je ukupno dobio blizu 714 hiljada! Tako da je Laza baš dobro naplatio svoje vikanje po predizbornim skupovima. Ispod možete da se podsetite koliko je morao da peni i da se ponižava za ove pare.

PROČITAJTE JOŠ: 15 STVARI ZBOG KOJIH SINIŠA MALI ZASLUŽUJE DA DOŽIVOTNO ROBIJA!

Comments

comments