Politika

Vesić najavio tender za izgradnju groblja za kućne ljubimce u Beogradu

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je da će tender za izgradnju groblja kućnih ljubimaca biti raspisan najverovatnije u septembru.

“Saobraćajni institut CIP projektuje groblje kućnih ljubimaca u Bloku 51 na Novom Beogradu. Građevinska dozvola se očekuje u septembru ove godine kada ćemo da raspišemo tender za izbor izvođača koji će da gradi groblje, rekao je Vesić”, a prenosi Beoinfo.

“Tender će obuhvatiti prvu fazu uređenja kompleksa u okviru kojeg gradimo saobraćajnice, pešačke staze, zelene površine, parkinge, prateću komunalnu infrastrukturu i administrativni objekat”, rekao je Vesić.

On je rekao da je Grad Beograd sa Saobraćajnim institutom CIP nedavno potpisao i ugovor za izradu projekta za izgradnju centra za spaljivanje animalnog otpada, koji je planiran u okviru kompleksa groblja, a objekat će se graditi u drugoj fazi.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je i sadnju više miliona stabala dok je trenutno posađeno tek desetak.

Nasuprot tvrdnjama Vesića navikli smo da gradnje, rekonstrukcije i sl. traje mnogo duže nego planirano uz probijanje svakog roka, a hoće li i ovaj rok biti probijen ostaje da saznamo…

Izvor: N1

Comments

comments