Politika

(VIDEO) 77 puta u svega 2 minuta – SNS poslanici zaljubljeni u Dragana Đilasa

To da Srpska Napredna Stranka urušava apsolutno sve institucije u Srbiji i nije neka tajna. Narodna skupština u trenutnom sazivu vrlo uspešno uništava i poslednji atom dostojanstva, a poslanici vladajuće koalicije dokazuju da su apsolutno nešto najgore i najodvratnije što je ikada zadesilo ovaj dom, ovu državu i ovaj narod.

Ovoga puta se ne radi o tome da kao ovce glasaju na zvonce, ili o tome kako sopstvene zakone zatrpavaju bolesnim amandmanima za koje ni oni sami ne glasaju, ne, ovo je jedna potpuno nova dimenzija ludila i bolesti, a najbolje ćete razumeti ako pogledate video u prilogu ispod.

Oni su naime u jednom danu čak 77 puta spomenuli nekadašnjeg gradonačelnika Beograda, Dragana Đilasa, koji niti je poslanik, niti ima ikakve šanse da im odgovori. No, to je ono što smo od tih “hrabrih “ljudi” i navikli, najjači su u čoporu i to ako se po mogućstvu pred čoporom ne nalazi protivnik. Bitno je pričati prazne floskule, bitno je izigravati cirkusanta i bitno je lajati i režati, smisleni argumenti, dokazi i što je najbitnije poenta parlamenta, je u sasvim drugom planu.

Da, poštovani čitaoci, ovaj, pa da tako kažemo “polusvet” od svih nas dobija debele plate, dnevnice i beneficije da bi se ponašao ovako. Nas je sramota, verovatno će biti i vas, ali od te sramote nemamo ništa. Nemojte da zaboravite ovaj video kada dođe glasanje i kada budemo u prilici da im omogućimo da ovakve budalaštine izvode samo u svoja 4 zida. Po mogućstvu sa rešetkama na prozoru.

Comments

comments