Društvo

(VIDEO): Čovek koji je napao člana Narodne stranke nije nikakav “slučajni prolaznik” već ortak SNS-ovca Sime Spasića!

Ako Informer, Alo i ostali državni blatoidi nešto rade – onda je to loše spinovanje.

Naime, današnji dan u Beogradu je obeležio napad na člana Narodne stranke Marka Dragoslavića, koji je na Tviteru poznat i kao Operativac iz Zemuna. Za one koji ne znaju, reč je o momku koji je postao poznat pošto je na svom Tviter profilu počeo da objavljuje snimke naprednjačkih zlodela u Beogradu.

Marko Dragoslavić je danas na Trgu republike snimao naprednjake koji su tu došli sa očiglednom namerom da provociraju Marka Bastaća i ljude koji su sa njim blokirali radove koji se tamo izvode. Međutim, jednom od naprednjaka starije generacije se to nije dopalo, pa je napao mladog Dragoslavića i udario ga u glavu.

Kako su tokom dana režimski mediji pokušali da spinuju čitavu situaciju i da prikažu kako je “slučajni prolaznik” i “super deka” nokautirao “Đilasovog pajtosa” koji ga je provocirao – morali smo da reagujemo i da objavimo ovaj snimak.

PROČITAJTE JOŠ: HARADINAJ: “VUČIĆ, TAČI I RAMA DOGOVARALI PODELU KOSOVA”

Njega je takođe napravio upravo Marko Dragolsavić, a na snimku se jasno čuje i vidi da je “slučajni prolaznik” ustvari ortak Sime Spasića, jednog od kerbera SNS-a koji služi uglavnom da “provocira sa bezbedne udaljenosti” (najčešće uz pomoć megafona) i da obavlja druge prljave poslove za naprednjački kartel.

Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo.

PROČITAJTE JOŠ: PROFESOR TOMIĆ: PRAVNI RAZLOZI ZA RAZREŠENJE VUČIĆA

Comments

comments