Politika

(VIDEO) Da li je Marko Atlagić dno dna SNS-a?!

Dovoljno je samo reći “Vreme će se meriti po Vučiću”.

Treba samo da kažeš “Kako je dobar i divan Aleksandar Vučić” – to je tajna formula po kojoj se uspeva u SNS-u. Međutim, narodna poslanik iz redova naprednjaka Marko Atlagić je ovu disciplinu šlihtanja vođi doveo do “umetničkih visina”. I teško da će neko u tome moći da nadmaši ovog doajena naprednjačke gluposti i jada.

PROČITAJTE JOŠ: TUŽNA ISPOVEST: KAKO SAM ZBOG POSLANIKA SNS-A DOBIO OTKAZ

Poslanik Atlagić, inače nosilac doktorske titule koju je stekao na daleko čuvenom Prištinskom univerzitetu (u njegovo vreme, nažalost nije bilo Megatrenda i sličnih “fakulteta”) je nedavnom izjavom o Vučiću nadmašio sve prethodne bljuvotine koje je izgovorio:

“Moram da kažem, poštovani potpredsedniče, da ću sad sa ovom izjavom razočarati naše opozicione poslanike, na njihovu nesreću, a na sreću građana Republike Srbije, da će se u Srbiji u dva desetljeća meriti vreme po Aleksandru Vučiću.”

(Otvoreni parlament, 13. 3. 2018. godine)

Dakle, u očima doktora Atlagića Aleksandar Vučić nije samo predsednik, premijer i sve ostalo šta treba u ovoj zemlji i u svojoj stranci, već je na neki način postao božanstvo! Vreme će se meriti po njemu. Očekujemo uskoro i izjavu Marka Atlagića (na slici ispod) po kojoj će i protok vremena zavisiti od volje i mudrosti njegovog velikog vođe.

Naravno, ovo nije prva glupost koja se mogla čuti iz usta ovog poslanika. Za vreme prve vlade A.V. on je nadahnuto izjavio da je Vučić napisao najbolji ekspoze u istoriji svih ekspozea ikada, bolji čak i od onog koji je napisao prvi predsednik srpske vlade PROTA MATEJA NENADOVIĆ!

PROČITAJTE JOŠ: VOJNICI PORUČILI VULINU: DOSTA SA LEČENJEM KOMPLEKSA!

Ako želite da se podsetite ovog bisera, pogledajte video ispod. Ova genijalna izjava je na početku snimka, ali svakako vredi pogledati čitav “tok izlaganja”.

Da doktor Atlagić nije zadužen samo za hvaljenje velikog vođe, pokazuje i sledeći video. U tandemu sa Marijanom Rističevićem, Atlagić “biranim rečima” izlaže svoju taktitu za napad na opozicione poslanike.

Na kraju, možemo sve da saberemo: veličanje Vučića frazama zbog kojih je valjda i Vučiću neprijatno, plus, “kulturna zapažanja” kada je reč o političkim neistomišljenicima. Zbog svega ovoga zaslužuje titulu koju je dobio u naslovu ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: PRETNJE VOĐI PROTESTA U POŽEGI: ŽENA TI JE SAMA, ŠUMA JE BLIZU, A KOMŠIJE DALEKO!

Comments

comments