Politika

(VIDEO): Dajte ovom Pinkovom “novinaru” nagradu za najvećeg Vučićevog uvlakača ikad!

Znamo da Pink nikada nije bio medij, već televizija koja isključivo služi za političku propagandu i serviranje najgoreg muzičkog i ostalog šunda. Tako je bilo devedesetih, tako je i danas. Međutim, čak i nas ponekad iznenadi dokle su Mitrovićevi “spin majstori” spremni da idu i koga sve angažuju u svojoj mašineriji.

Dok Aleksandar Vučić nije svom snagom zajahao na Srbiju pre neku godinu kao premijer, za Bojana Dacovića nije znao niko osim njegove uže familije (koju ovom prilikom, iskreno sažaljevamo). Međutim, mladi Bojan je tada isplivao na površinu kao “novinar” koji obožava da pita Vučića o “hejterima”.

PROČITAJTE JOŠ: KAKO JE SRBIJA PLATILA 9 MILIONA EVRA ZA VODOVOD KOJI NE POSTOJI?!

Sad, ako ima naših čitalaca koji možda ne znaju, “hejteri” su oni koji “hejtuju”, odnosno na srpskom “mrze” ili stalno kritikuju nešto. U Bojanovom rečniku, “hejteri” su ljudi koji kritikuju Vučićeve glupe izjave i poteze. Dakle, svako ko u ovoj zemlji ima makar malo mozga. Bojan dakle misli da niko ne treba da kaže išta protiv Vučića, u suprtonom – on je hejter, neko ko samo mrzi našeg velikog vođu.

Od tada, Bojanova karijera Pinkove i SNS marionete je u vrtoglavom usponu. Toliko je uspeo, da je čak, koliko nam je poznato pratio i Vučića na poslednjem putovanju u Moskvu, gde je Aleksandar juče prisutvovao proslavi 9. maja.

A posle Vučićeve posete Turskoj, Bojan je imao sledeći biser.

https://twitter.com/Astr0G/status/993923745030004740

Naravno, njegova omiljena tema – oni koji stalno nešto loše pričaju o predsedniku – i sada su bili u fokusu ovog…pa ne možemo da kažemo ni pitanja, ovo je više bila jedna dugačka i sasvim nepotrebna konstatacija. Na koju je Vučić zaustio da se nadoveže sa “Ne bih to da komentarišem”, a onda je naravno, komentarisao.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO): OPOZICIJI I NOVINARIMA ZABRANJEN ULAZAK U SKUPŠTINU!

Prvo, Bojan ne ume ni da postavi suvislo pitanje. Drugo, od treme zbog blizine Vođe toliko drhti da je počeo da zamuckuje. Čak je i Vučiću ovde malo neprijatno, a njemu je retko kad nešto neprijatno.

Zbog svega ovoga, Bojan Dacović zaslužuje da dobije nagradu “Najveća Vučićeva šlihtara”. Svaka čast, Bojane! Navijamo za tebe da nastaviš kako si i započeo.

Samo te molimo da ostaviš odvezane pertle da bi posle neko mogao da te izvuče napolje…

PROČITAJTE JOŠ: PRVI ČOVEK ARANĐELOVCA POTROŠIO 800 HILJADA NA RUČAN I MILION NA GORIVO?!

Comments

comments